Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi'nden tek tip dönemi

Torbalı Belediyesi'nden tek tip dönemi

Torbalı Belediyesi tarafından 30 adet seyyar aracı dağıtılacak. Bundan sonra Torbalı’nın farklı noktalarında bulunan seyyar satıcıları, tek tip araçlarla satış yapacak.

  • Ege Postası
  • 03.12.2019 - 10:05

Torbalı Belediyesi kış mevsiminin yaklaşmasıyla mısır, simit, kestane ve bu gibi satış yapan seyyar satıcılara yönelik başlattığı tek tip seyyar araba projesi start aldı. Torbalı Belediyesi tarafından yaptırılan 30 adet tek tip araba seyyar satıcılara verilecek. Hazırlanan araçların ilk 15 tanesi bugün Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önüne getirildi. Zabıta Müdürü Salih Sarıdoğan, yeni uygulamanın çok beğenileceğini belirtti. 



TOPLAM 30 ARAÇ DAĞITILACAK

Temiz ve estetik bir Torbalı için çalışmalara aralıksız devam ettiklerinin altını çizen Torbalı Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürü Salih Sarıdoğan, “Bu tek tip araba uygulamamız ile birlikte daha modern bir görüntü sağlayacağız. Seyyar satıcılarımızın hijyenik şartlarda satış yapması, kontrol altında tutulması ve kolay denetlenmesi açısından hayata geçireceğimiz bu uygulama hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız tarafından memnuniyet ile karşılanmaktadır. İlk 15 aracımızı teslim aldık. Bugünden itibaren ilçemizin farklı noktalarında bulunan seyyar satıcılarına araçları teslim edeceğiz. Bir sonraki etapta 15 araç daha gelecek ve onlarında en kısa sürede teslim edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.