Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toprağa gömülü kaçak akaryakıt ele geçirildi

Toprağa gömülü kaçak akaryakıt ele geçirildi

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir TIR garajında yapılan aramada toprağa gömülü halde 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 07.02.2020 - 09:26

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak akaryakıt satışının önlenmesi adına yaptığı çalışmalar kapsamında, Bornova ilçesinde bulunan bir TIR garajında yüklü miktarda kaçak akaryakıt olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, söz konusu TIR garajına teknik takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, TIR garajına akşam saatlerinde operasyon düzenlendi. TIR garajında yapılan aramada, garaja gelen kamyon ve TIR'lara akaryakıt ikmali yapılacak şekilde toprak altına gömülmüş bir tankta 3 bin litre kaçak akaryakıt bulundu. Tanktan boşaltılan 3 bin litre kaçak akaryakıt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, toprağa gömülen tank ise iş makinesi yardımı ile çıkartıldı.

Olayla ilgili garajda bulunan biri yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.