Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toplu nikaha 'Mikrop' bulaştı

Toplu nikaha "Mikrop" bulaştı

Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt, Konak Belediyesi başkanı Dr Hakan Tartanın da desteği ile bu yıl da Toplu Nikah Töreni düzenledi. Mikrop, söylediği şarkılarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 09:39
İZMİR - 2002 yılından beri geleneksel olarak her yıl yapılan toplu nikah, bu yılda çok renkli geçti. Yaklaşık 50 nikahsız çiftin nikahını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan adına vekilen Fuar Evlendirme Nikah Memuru Necla Yelkikalan kıydı. İzmir'de yıllardır her Ramazan ayında binlerce vatandaşa iftar ve sahurda yemek veren Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt, "Bu Ramazan ayında da bu geleneği bozmadık" dedi. Bu toplu nikah töreninde ilginç olan iki olayla karşılaşıldı. Aralarında daha önce burada yine toplu nikahla evlenmiş daha sonra boşanmış bir bey bu senede ikinci evliliğini yine toplu nikahla yaptı Bir diğer ilginç olay ise kucağında daha 20 günlük bebeği ile gelen bir çift Hüseyinoğulları yönetim kurulu başkanı Sedat Bozkurt'un adını yavrularına taktıklarını söyledi.



Bu durum karşısında duygulanan Sedat Bozkurt dakikalarca bebeği kucağından indirmedi İzmir de yapmış olduğu Sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan İzmirli ünlü şovmen ve sanatçı Mikrop Hikmet ile sanatçı Bahar gelir'de katıldı.Gelin ve damatlar yanı sıra katılımcılar da Mikrop Hikmet'in ve Bahar Gelir'in şarkıları ve şovları ile keyifli dakikalar geçirdi.Evlenen çiftlere sembolik olarak nikah şekeri,saat ve konak belediyesinin hediyesi verildi.İftar yemeği ve eğlence yapıldığı bu etkinliğe çevre muhtarları ve Ünlü menajer Cemal Beyaztaş da katıldı. Yıllardır kendisini hayır işlerine adayan Sedat Bozkurt, "Hayır işlerinde bereket vardır. 28 temmuz pazar günü ise sünnet olamayan çocuklarımızı sünnet edeceğiz. Özellikle birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken Ramazan ayında bu tür konulara daha çok hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.