Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tolunay Kafkas'tan Altınordu'ya ziyaret

Tolunay Kafkas'tan Altınordu'ya ziyaret

TFF Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Kafkas: "Altınordu, tüm kulüplerimize örnek olması açısından çok önemli bir proje"

  • Ege Postası
  • 21.11.2017 - 14:04

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Altınordu Kulübünün Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu.

Yerleşkede Altınordu İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından karşılanan Kafkas, kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'la tesisleri gezdi. 

Kafkas, yaptığı açıklamada, Altınordu'nun örnek bir kulüp olmasının ötesinde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı yatırımın Türkiye'de elle gösterilebilecek seviyede bulunduğunu söyledi.

Sait Altınordu Yerleşkesi'nde 6-13 yaş futbol eğitimiyle ilgili oldukça önemli görsel bilgiler edindiklerini kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:

"Pratikte bildiğimiz şeylerin burada bir anlam kazanması ve fiziksel açıdan bir yer bulması oldukça sevindirici. Hem kulüp başkanına hem de Hüseyin Eroğlu'na Türk futboluna katmış oldukları bu değerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Altınordu, tüm kulüplerimize örnek olması açısından çok önemli bir proje."    

 Kafkas, Altınordu gibi kulüplerin Süper Lig'de olması gerektiğini belirterek, "Umuyorum bunu da en kısa zamanda başarırlar, bunu başaracak güçteler." ifadesini kullandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.