Dolar 32,5078
%0.19
Euro 34,8164
%0.27
Altın 2.487,380
%1.02
Bist-100 9.558,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tokgözlü il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Tokgözlü il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi,CHP İzmir Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) Sorumlusu ve Urla Belediyesi Meclis Üyesi Aytül Tokgözlü'de il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 09:36

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoglu'nun CHP İzmir İl Başkanlığına aday olarak destekleyeceğini açıkladığı Av.Deniz Yücel'in, ardından ikinci aday olarak Endüstri Yüksek Mühendisi Aytül Tokgözlü açıkladı.

Aytül Tokgözlü, 1965 yılında Manisa'da doğdu. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde Lisans eğitimini tamamladı. 

"Standart Maliyet Sisteminin Oluşturulması" konusunda hazırladığı uygulamalı tez çalışmasıyla 1992 yılında aynı üniversitenin yine aynı bölümünden "Yüksek Lisans" derecesini aldı.

Elektronik ve Tekstil sanayinde, Planlama, Lojistik ve ERP konularında yöneticilik görevlerinde bulundu. 

2012 yılından beri Bütçe, Planlama, Maliyet, Yönetim ve Organizasyon, ERP konularında, özellikle kobi düzeyindeki firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir.

Aktif siyasete CHP Urla İlçe Teşkilatı' na üye olarak başladı; son yerel ve genel seçimlerde, referandum sürecinde, alan çalışmalarında aktif rol aldı. 

Halen İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP İzmir Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) Sorumlusu ve Urla Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerine devam etmektedir. İngilizce bilen Tokgözlü, evli ve 2 çocuk annesidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.