Dolar 32,5604
%0.04
Euro 34,8899
%0.07
Altın 2.428,950
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire'de o CHP'liler yuvalarına geri döndü

Tire'de o CHP'liler yuvalarına geri döndü

İzmir’in Tire ilçesinde meclis üyeliği için İYİ Parti’nin listelerinden aday gösterilen ve seçilen CHP’liler partilerine resmen döndü. Tire'de süreç tamamlandı

  • Ege Postası
  • 24.04.2019 - 11:29

EGEPOSTASI- Millet İttifakı kapsamında CHP Tire'de aday çıkarmamış ve İYİ Parti adayını desteklemişti. Meclis üyeliği için ise CHP'li adaylar partilerinden isitfa edip İYİ Parti listelerinden aday olmuşlardı. Tire’de İYİ Parti'den seçilen CHP’li meclis üyeleri partilerine döndü.

Tire ilçe başkanlığında dün yapılan törenle, İYİ Parti’den istifa eden Halil Çulhaoğlu, Serhan Aydın, Kamil Taşal, Yalçın Kaya, Gökhan Hızlı, Görkem Orucak ve yedek üyeler Kazım Öz, Kamile Ödemişlioğlu ve Halil Uslu yeniden CHP'ye üye oldular. Meclis üyelerine parti rozetleri de takıldı.

CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, “İYİ Parti ile ittifak kapsamında meclis üyeliği hakkı kazanmak için partililerimiz görevlerinden istifa etmişti. Süreç tamamlandı ve meclis üyelerimiz yuvalarına geri döndü. CHP'li olmanın bilinci ile ülkemiz ve ilçemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizde barış ve kardeşlik kazanacak, kin ve nefret tohumu ekenler de yok olup gideceklerdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.