Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire'de kültür ve sanat şenliği keyfi

Tire'de kültür ve sanat şenliği keyfi

İzmir'in Tire ilçesinde bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen kültür ve sanat şenliği renkli geçti. Otantik Kadın Kıyafetleri Defilesi büyük beğeni topladı

  • Ege Postası
  • 22.06.2019 - 09:40

Tire Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kültür ve sanat şenliği, bu yıl gölet şenlik alanında gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu şenlikte, Tire Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin yıl boyunca çalıştırdığı halk oyunları kursiyerleri gösterileri sundu.

Şenlikte 17 eğitmenin hazırladığı 35 geleneksel Türk halk giysisinden oluşan Otantik Kadın Kıyafetleri Defilesi büyük beğeni topladı.

İzleyicilerin keyif aldığı şenlik, İzmir Devlet Türk Müziği Dans ve Müzik Topluluğu'nun, Yeşilçam filmlerinin şarkılarından oluşan konseriyle son buldu.

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Güzay Özbek, "Tüm yılın yorgunluğunu atmak ve siz dostlarımızla birlikte olmak amacıyla bu şenliğimizi düzenledik" dedi.

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven ise "Halk eğitim merkezimiz çalışmaları ile marka olmuş durumdadır. Halk oyunlarından tutun da en ücra mahallelerdeki kurslarla vatandaşlara hizmet veriyor. Dört dörtlük bir program hazırlanmış. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Unutulmayacak bir şenlik yaşandı." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.