Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartıştığı mesai arkadaşlarının üzerine hafriyat kamyonu sürdü

Tartıştığı mesai arkadaşlarının üzerine hafriyat kamyonu sürdü

Torbalı'da asfalt üretim tesisinde kıdemli şoför Selahattin B., sorumluluğu altında bulunan şoförle tartıştıktan sonra otoparktaki hafriyat kamyonunu çalıştırıp, üzerine sürdü. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilirken, ölen ya da yaralanan olmadı. Öte yandan şoför Selahattin B., jandarma ekiplerince evinde yakalandı. Kamyonu mesai arkadaşlarının üzerine sürdü

  • Ege Postası
  • 20.02.2020 - 10:37

Olay, pazartesi günü, Karakuyu Mahallesi'ndeki asfalt üretim tesisinde meydana geldi. İş yerinde kendisi de şoför olan ve diğer şoförlerden de sorumlu Selahattin B., iddiaya göre, bir şoföre, aracının temiz olmadığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Selahattin B., tartışma sonrası iş yerinin otoparkında park halindeki hafriyat kamyonunu çalıştırdı ve şoför ile asfalt işçilerinin üzerine sürdü. Canlarını kurtarmak isteyen işçiler ve şoför, panikle kaçıştı. Bir süre otoparkta işçilerin üzerine kamyonu sürmeye devam eden Selahattin B., ardından iş yerinden çıkıp, hızla gitti. Kamyonu iş yerine 10 kilometre uzaklıktaki akaryakıt istasyonuna park eden Selahattin B., kayıplara karıştı.

İşçilerin ve şirket sahibi Tezcan Canıtez'in şikayeti üzerine Torbalı Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İşçilerin hayatını tehlikeye atan, Selahattin B.'nin arandığı belirtildi.

Öte yandan olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Görüntülerde Selahattin B.'nin, hafriyat kamyonuna bindikten sonra asfalt işçileri ile şoförün üzerine sürdüğü, çalışanların panik halinde kaçıştıkları, bazı kişilerin de kamyona yaklaşmaya çalışarak Selahattin B.'ye engel olmaya çalıştıkları anlar yer alıyor.

O ŞOFÖR GÖZALTINDA 

İzmir'in Torbalı ilçesindeki asfalt üretim tesisinde tartıştığı, sorumluluğu altında çalışan şoför Sadettin K. ile diğer şoförlerin üzerine hafriyat kamyonunu sürerek, kaçan kıdemli şoför Selahattin B., jandarma ekiplerince evinde yakalandı. Gözaltına alınan Selahattin B.'nin, ilk ifadesinde, Sadettin K.'nin de aralarında olduğu şoförler ile araçlarının temizliği konusunda tartıştığını, bunun üzerine sinirlenip, "Hepinizi öldüreceğim" diyerek, hafriyat kamyonunu üzerlerine sürdüğü söylediği öğrenildi. Selahattin B.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi. 

İŞÇİLER KONUŞTU

Selahattin B.'nin hafriyat kamyonunu üzerlerine sürdüğü asfalt işçileri konuştu.

İşçilerden Mehmet Polat, Selahattin B.'nin agresif ve argo konuşan birisi olarak bilindiğini belirterek, "Kendisi çok sakin bir insan değildi, ama böyle bir şey yapacağını da tahmin etmezdik. Araçların temizliği konusunda bir tartışma yaşadı ve o da bir hafriyat kamyonuna girip, kapıları kilitledi. Daha sonra bizim üzerimize sürdü, herkes can derdiyle sağa sola kaçıştı. Hepimiz çok panik olduk" dedi.

Bir diğer işçi Ahmet Polat ise, "Selahattin B., o gün tartıştığı kişiyle daha önce de birkaç kez tartıştı, aralarında bir çeşit husumet var denilebilir. Bütün çalışma arkadaşlarım çok korktu. Olaydan sonra kamyonu bir akaryakıt istasyonuna park edip kaçtığını duyduk. Hepimiz kendisinden şikayetçi olduk ve yakalanmasına da sevindik" dedi.

Diğer işçiler de böyle bir olayın bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

OLAYLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, üzerlerine kamyon sürülen işçilerden birinin olay anını cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı ortaya çıktı. Görüntülerde, işçilerin panik halinde sağa sola kaçıştığı görülüyor.

Jandarmanın çalışması sonrası gözaltına alınan Selahattin B.'nin, işlemlerinin sürüdüğü bildirildi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.