Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerden pankartlı mesaj

Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerden pankartlı mesaj

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak, diploma sevinci yaşadı. Mezun olan bir grup öğrenci, sahnede, 'Diplomamız da tam, kadınlığımız da' yazılı pankart açtı.

  • Ege Postası
  • 25.06.2016 - 12:07


Pamukkale Üniversitesi'nde mezuniyet törenleri bugün yapılan genel mezuniyet töreniyle sona erdi. Genel mezuniyet töreni saat 14.00'te yapılırken, Tıp Fakültesi mezuniyet töreni saat 11.00'de yapıldı. PAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan törende öğrenciler sahnede keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Törenin sonunda Tıp Fakültesi'nden mezun kız öğrencilerden 10'u 'Diplomamız da tam, kadınlığımız da' yazılı pankart açtı. Öğrencilerin açtığı pankart, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce söylediği ve çok tartışılan, "Çalışıyorum diye annelikten imtina eden bir kadın, aslında kadınlığını inkar ediyor demektir. Bu benim samimi düşüncemdir. Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen bir kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun, özgünlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır, eksiktir, yarımdır" sözlerine gönderme olarak algılandı.

Genç doktorların açtıkları pankart, arkadaşları tarafından alkışlandı, cep telefonlarıyla görüntülendi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.