Dolar 32,5013
%0.17
Euro 34,7577
%0.11
Altın 2.490,230
%1.13
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tesettür uzun etek

Tesettür uzun etek

Tesettür uzun etek modası her geçen gün gelişiyor. Bu konuda pileli ya da pilesiz modelleri tercih edebiliyorsunuz. Burada özellikle son zamanlarda çıkan modellerin arasında çok renkli ve çok desenli modeller de var. Aslında önemli olan tesettür modasında da birbirini doğru bir şekilde tamamlayan kıyafetleri giymek. Kıyafetlerinizi seçerken de en önemli noktaların başında kombin gelmekte.

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 16:56

 

Tesettür uzun etek modası her geçen gün gelişiyor. Bu konuda pileli ya da pilesiz modelleri tercih edebiliyorsunuz. Burada özellikle son zamanlarda çıkan modellerin arasında çok renkli ve çok desenli modeller de var. Aslında önemli olan tesettür modasında da birbirini doğru bir şekilde tamamlayan kıyafetleri giymek. Kıyafetlerinizi seçerken de en önemli noktaların başında kombin gelmekte. Kombinlerinizi çok güzel bir şekilde yaparak sizler de çok harika modeller çıkartabilirsiniz. Şunu bilmek gerekli. Tasarımcılar artık bu konuda daha ciddi çalışıyorlar. Tasarımcılar artık tesettür için gerek kilolu bayanlar gerekse zayıf bayanlar için çok güzel modeller üretiyorlar. Desenlerinden renklerine buna göre bakarak sizler de kendinize en uygun olan modelleri tercih edebiliyorsunuz.

Tesettür Uzun Etek Nasıl Seçilir'

Tesettür uzun etek modelleri arasından kendinize seçim yaparken özellikle vücut proporsiyonunuzu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca renkleri seçerken modanın renklerini yakalamanız sizler için de hoş bir sonuç verecektir. Genellikle bayanların koyu renkleri tercih ettiğini biliyoruz. Ancak lacivert, siyah renklerinin yanı sıra fuşya, mor, mavi gibi renkleri de göz ardı etmemek lazım. Bu sene yaz modasında özellikle somon, pembe, yavru ağzı gibi renkler çok ön plana çıkıyor. Bayanlara da gerçekten de çok yakışıyor. Pileli modelleri biraz daha klasik modeller ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca deri ceketlerle bu eteklerinizi kombinlediğinizde çok güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tabii kaliteli şekilde sonuç alabilmek için çeşitli takılarla da bunları daha hareketli hale getirebilir. Pilesiz modelleri genellikle zayıf bayanların tercih etmesini söylüyoruz. Özellikle basen kısmı çok kalın olan bayanlar için çok fazla dar modelleri ve pilesiz modelleri tavsiye etmiyoruz.

Tesettür Uzun Etek Nasıl Seçilir'

Tesettür uzun etek seçerken elbette ki vücut proporsiyonuzu ön plana bulundurmanız lazım. Bunun için hanımların genellikle basen kısımlarından sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Bu tip durumlarda aşağı doğru genişleyen ve bolaran modelleri tercih ederseniz vücudunuzun çok daha şık görülmüş olmasını sağlarsınız. Pileli modeller özellikle bu tip durumlarda sizin yardımcınız oluyor. Etek kısmına doğru daha da genişleme olduğu için çok daha şık modeller olarak karşımıza çıkıyor. Renk ve desen konusunda kendinizi kısıtlamamanızı tavsiye ederiz. Özellikle günümüz modası çok minimal çizgilerle çok maksimize trendleri ulaşabilmenizi sağlamakta. Bu yüzden sizler de bu tip moda sonuçlarına ulaşırken özellikle tesettür modasına adapte olmanız ve kombinileyebildiğiniz ürünleri tercih etmeniz sizlerin çok daha şık ve çok daha güzel görünmenizi sağlayacaktır. İnsan güzel görüldükçe kendini şık hissettikçe psikolojisi de daha iyi olur. Bu yüzden sizler de bu tip noktaları göz önünde bulundurarak seçimlerinizi yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.