Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teröristler iyice köşeye sıkıştı: Masayı gösterdiler

Teröristler iyice köşeye sıkıştı: Masayı gösterdiler

ABD'nin Suriye'nin kuzeyindeki askerleri çekme kararı sonrasında TSK'nın askeri operasyon yapacağı iddiaları bölgedeki terör örgütlerini köşeye sıkıştırdı. Reuters'ın son dakika haberinde bölgedeki terör örgütlerinin Şam ve Moskova ile görüşmek istediği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 08.10.2019 - 15:44

Omurgasını terör örgütü PKK/YPG/PYD’nin oluşturduğu ve ABD’nin yıllardır ağır silahlarla ve lojistik desteğiyle arkasını kolladığı Suriye Demokratik Güçleri, ABD Başkanı Trump’ın askerlerini çekmesi sonrasında Reuters’a açıklamalarda bulundu.

TSK’nın Fırat’ın doğusunda bir askeri operasyon düzenleyeceğine yönelik iddiaların artması üzerine terör örgütü uzantıları açıklamalarda bulundu. SDG’den yetkililer ,”Eğer ABD bölgeden ve özellikle sınırın bazı bölgelerinden ayrılırsa biz SDG olarak bütün olası seçenekler üzerinde dururuz” açıklamasını yaptı.

Reuters’ın “son dakika” uyarısıyla servis ettiği haberde terör örgütü uzantılarının, “Şu an Türkiye’nin saldırısını engellemek ve boşluğu doldurmak için Şam ile ya da Rusya tarafı ile görüşmeler yapabiliriz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.