Dolar 32,4773
%0.09
Euro 34,7572
%0.1
Altın 2.472,900
%0.43
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teröre lanet yürüyüşü

Teröre lanet yürüyüşü

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Balkan Göçmenleri Derneği'nin öncülüğünde son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle 'Teröre lanet yürüyüşü' gerçekleştirildi.  

  • Ege Postası
  • 19.12.2016 - 08:58

İstanbul Beşiktaş ve Kayseri'de meydana gelen terör saldırıları Akhisar'da, Balkan Göçmenleri Derneği tarafından düzenlenen 'Teröre lanet yürüyüşü'yle protesto edildi. Rumeli Caddesi'nden başlayan yürüyüşe katılanlar, "Bir ölürüz bin diriliriz", "Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" pankartları taşırken, "Kahrolsun PKK", "Akhisar uyuma, şehidi sahip çık", "Polise uzanan eller kırılsın", "Her şey vatan için" , Hepimiz askeriz PKK'ya yeteriz", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. Milli Egemenlik Meydanı' kadar yürüyen grup burada İstiklal Marşı'nı okuyup şehitler için saygı duruşunda bulundu. Yürüyüşe 1998 yılında Hakkari'de PKK ile girdiği çatışmada şehit düşen Akhisarlı Jandarma Er Mehmet Dönmez'in annesi Emine Dönmez'de elinde oğlunun fotoğrafı ile birlikte katıldı. 

Grup adına açıklama yapan Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, "Bizlerde şehit ve gazi olmaya hazırız. Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği olarak her türlü şiddeti, terörü şiddet ve nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu terör olaylarında kimlerin eli ve parmağı varsa, kimin planı ve projesi varsa Allah kahrı seyir eylesin. Biz her zaman söylediğimiz gibi canımızı, kanımızı bu ülkeye adamış durumdayız. Gerektiğinde her biririmiz şehit ve gazi oluruz. Ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışan her türlü kirli oyunu artık düzeltin, canımız yanıyor, kanımız akıyor, gözyaşımız kalmadı. Bu saatten sonra bu görevi biz üstlenmeyelim. Bu ülke ve bu bayrak için gereken ne varsa yapmaya hazırız" dedi. Açıklamanın ardından yürüyüş olaysız sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.