Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terörden temizlenen kentte zaferin fotoğrafı

Terörden temizlenen kentte zaferin fotoğrafı

Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen harekatla ilgili başarılı bir diplomasi yürüterek tarihi anlaşmalara imza atarken saha da Türk askerleri bölgeyi teröristlerden temizliyor. Barış Pınarı Harekatı kapsamında Resulayn'da kontrolü sağlayan Türk askeri, terör örgütü YPG'nin karargahında Türk bayrağını dalgalandırdı.

  • Ege Postası
  • 23.10.2019 - 16:51

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Resulayn'da terör unsurları ve tuzaklamalara karşı tarama, etkisiz hale getirme ve devriye görevleri devam ediyor. Türkiye, Barış Pınarı Harekatı için yoğun bir diplomasi ile tarihi imzaları atarken, Türk askerleri bölgede temizliğe devam ediyor. Bölgeden gelen son görüntülerde Türk askerleri terör örgütü YPG'nin karargahında Türk bayrağını dalgalandırdı.

ZAFERİN KARESİ

Ceylanpınar ilçesi karşısında yer alan Suriye'nin Haseke iline bağlı Resulayn ilçesi, Barış Pınarı Harekat kapsamında terör örgütlerinden arındırıldı. Bölgede teröristler tarafından kazılan tüneller ise TSK'ya ait zırhlı iş makineleri ile kapatılıyor. Bölgede teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcılar ise TSK ve SMO askerleri tarafından tespit edilerek imha ediliyor. Öte yandan bölgeden gelen son görüntülerde Türk askerleri YPG'nin sözde karargahına Türk bayrağını astı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.