Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terim'in karıştığı kavgada yeni gelişme

Terim'in karıştığı kavgada yeni gelişme

Alaçatı'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in  damatları ve korumalarıyla cuma gecesi mekanını bastığını öne sürerek şikayetçi olan Selahaddin Aydoğdu, şikayetinden vazgeçmedi. Terim cephesinden de ilk açıklama yapıldı, Aydoğdu suçlandı. Kebapçıdaki kavgada flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 17.07.2017 - 08:38

İzmir’in Çeşme İlçesi’nin turistik Alaçatı Mahallesi’nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Milli Takımlar Sportif Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının geçen Cumartesi günü karıştığı kavga ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Olayın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydoğdu, dün akşam saatlerinde iddiaya göre basın yoluyla hakaret ve tehdit nedeniyle ifadeye çağrıldı.

Bunun üzerine Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu Alaçatı polis merkezine giderek ifade verdi.

Bazı haber kaynaklarında Aydoğdu'nun gözaltına alındığı iddia edilmişti fakat daha sonra ifadeye çağrıldı öğrenildi.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇMEDİ

Personeliyle birlikte Terim, damatları ve korumaları hakkında 'yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal' suçlamasıyla şikayetçi olan, Terim için "Birkaç kez ben ona vurdum yere düştü. Dayağı yiyince de kaçtı. Korkağın teki. Kimseye yalandan delikanlılık yaptırmam. Araya kimseyi sokmasın. Boşuna yalvarmasın. Ölürüm davamdan dönmem" diyen Aydoğdu'nun, 'basın yoluyla hakaret ve tehdit' iddiasıyla bugün saat 00.25'te Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ifade verdiği belirtildi. Emniyette yaklaşık bir saat kalan Aydoğdu'nun açıklamaları konusunda uyarıldığı, şikayetinden ise vazgeçmediği belirtildi. Konuyla ilgili DHA muhabirine açıklama yapan Aydoğdu'nun oğlu Uğur Aydoğdu, "Babam basına yaptığı açıklamalardan dolayı ifade vermek üzere emniyete çağrıldı. İfadesini verdi ve söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti. Şikayetinden vazgeçmesini istediler. Ancak babam mekanımıza onların saldırdığını söyleyerek vazgeçmeyeceğini söyledi. Fatih Terim'in ifade verip vermediği konusunda ise bilgimiz yok" dedi.

ARAYA HATIRLI İNSANLARI KOYUYOR

Konuyla alakası olmadığını ileri süren Selahattin Aydoğdu da İHA'nın haberine göre, şunları söyledi:

Fatih hocanın damadı yüksek bir duvar örmüş. Buna çarşı yönetimi izin vermiyor. Bu konuda benden şüphelenmişler. Fatih hoca da beni aradı. Telefonla beni tehdit etti. 'Benim damadımın yanında neden dükkan açıyorsun' dedi. Ben de 'sana mı soracağım' dedim. 'O zaman benim Alaçatı'ya gelmem gerekiyor herhalde' dedi. 'Beni tehdit etme' dedim. Bodrum'dan uçakla buraya geldi. Geldi, kabadayılık yaptı, atıştık, kaçtı ve gitti. Kavgaya gelen adam kaçmaz. Yıllarca insanlara yutturmuş. Yıllarca insanlara yaptığı eziyetten dolayı onların ahını aldı ve bana denk geldi. Şikayetçi oldum, şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Şov yapmayacaksın. Geldi 'Ben geldim' dedi. Ondan sonra birbirimize girdik. Beni tuttular, baktım ortadan kaybolmuş. Şikayetçi oldum ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Araya hatırlı insanları koyuyor ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Herkesin yapamadığını ben yapacağım. Zaten Türkiye'de sevilmeyen bir adam. Onun yüzünden herkes futboldan soğudu; ama her yerde yine de o var."

Aydoğdu açıklamasında Terim'i tehdit etmediğini de söyledi. İfadesinde, Fatih Terim'in de kendisinin de futbol dünyasının içinde olduğunu belirten Aydoğdu, 'Maç yeni başlıyor, sonuca bakacağız' sözlerini o amaçla söylediğini, tehdit kastı taşımadığını ifade etti. Aydoğdu, polis merkezindeki ifadesinin ardından sabaha karşı uçakla İstanbul'a gitti.
Öte yandan, Fatih Terim'in avukatlarının, müvekkillerinin ifadesinin Bodrum'da alınması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Savcılığın kabul etmesi halinde Fatih Terim'in ifadesinin Bodrum'da alınması bekleniyor. 

TERİM TARAFINDAN İLK AÇIKLAMA
İzmir'in turizm gözdesi Alaçatı'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damatları ve korumalarıyla cuma gecesi mekanını bastığını öne sürerek şikayetçi olan Selahaddin Aydoğdu'nun açıklamalarının ardından ilk kez karşı taraftan değerlendirme yapıldı. Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in ablası ve işyeri ortağı Zeynep Çetin, kavganın çıkmasına neden olan tahta çiti müşterilerinin rahatsız olması nedeniyle çektiklerini belirterek, şunları söyledi: 

"Olayın yaşanmasına sebep olan bu çitin yanındaki fırın ve tuvaletler. Bizim arazimizi de içerisine alan fırının olduğu yerdi. Biz bununla ilgili çoğu kez şikayette bulunduk. Burada çalışanların üstsüz çalışmaları, tuvaletten çıkanların uygunsuz görüntüleri hoş olmayan görüntülere yol açtı. Hem işletme sahibi olarak beni, hem de müşterilerimizi çok rahatsız etti. Biz de yönetimden izin alarak bu paravanı yaptık. Daha sonra bu paravanın yıkılması gerektiğini, yıkılmazsa kendilerinin yıkacağını söylediler. 'Biz başına yıkarız' ifadeleriyle bize geldiler. O gece de bize satırla, bıçakla ve sopalarla geldiler. Paravanı, dükkanı alt üst edip gittiler. Bu olay esnasında bebekli kadın müşterilerimize ve çalışanlarımıza saldırıldı. Bazı personelimiz de yaralanmalar oldu. Gerekli mercilere şikayette bulunduk. Konu artık yargıda."  

Kavga sırasında Fatih Terim'in burnunun kırıldığı iddialarını ise Çetin yanıtsız bırakırken, "Bizim babamız yok. Fatih Hocam kardeşimin kayınpederidir. Benim de babamdır. Babam sıfatıyla başımdadır. Fatih Hoca'nın yaralandığı konusunda benim bilgim yok" dedi. 

KAVGA NEDEN BAŞLADI'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve iki özel korumanın önceki akşam Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nı basıp, mekânın sahibi Selahattin Aydoğdu’ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karışmasıyla büyük bir kavganın yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre masaların, sandalyelerin ve tabakların havada uçuştuğu olay şöyle gelişti:

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nın yanına Beeves Steak House adlı restoran açtı. Çetin, dükkânının önüne bir paravan açınca ‘Genel peyzaja uymuyor’ itirazları oldu ve kaldırılması istendi. Çetin bunun üzerine kayınpederi Fatih Terim’i arayıp yardımcı olmasını istedi. Fatih Terim de önceki gece saat 20.15’te Yüzevler Kebapçısı Selahattin Aydoğdu’yu telefonla arayıp, ‘Neden müdahale ediyorsunuz! Beni getirtmeyin oraya lan...’ dedi. Aydoğdu da, ‘Gelmezsen senin a.... s....’ diyerek küfür etti.

BODRUM’DAN ALAÇATI’YA GELDİ

Bu sözlerin ardından Fatih Terim, saat 21.00’den sonra damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve iki özel koruması Bodrum’dan Çeşme Alaçatı’ya gitti. Saat 00.10 sularında Fatih Terim, Yüzevler Kebapçısı’nın duvarından atlayarak Selahattin Aydoğdu’nun yanına gitti. Aydoğdu’ya yumruk salladı ancak boşa gitti. Ardından Aydoğdu kendisine birkaç yumruk vurdu. Bu sırada olaya Terim’in yanındakiler ve mekânın garsonları da karışınca büyük bir kavga çıktı. Masaların, sandalyelerin, tabakların havada uçuştuğu kavga 3-4 dakika sürdü. Terim ve beraberindekiler daha sonra olay yerini terk etti.

FATİH TERİM’DEN ŞİKYETÇİ OLDULAR

Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Demirspor’un eski başkanı olan Selahattin Aydoğdu daha sonra karakola gidip Fatih Terim ve yanındakilerden şikâyetçi oldu. Yüzevler Kebapçısı’nda fırıncı olarak çalışan Abdurrahim Baysal da karakola başvurarak Fatih Terim ve yanındakilerden şikâyetçi oldu. Kavgada, sol koluna ve kafasına sandalye ile vurulduğunu anlatan Baysal, “Fatih Terim ve yanında bulunan tüm şahısların tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyorum” dedi. Restoranın çalışanlarından Sefa Gümüş de hastaneye giderek darp raporu aldı. 

Fatih Terim'in damatlarıyla mekan bastığı iddiası Fatih Terim'in karıştığı kavgada neler yaşandı' Terim'in karıştığı kavgayla ilgili yeni iddia...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.