Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tepecik Hastanesi yenileniyor

Tepecik Hastanesi yenileniyor

İZMİR'in en büyük ve en yoğun hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hizmet kalitesini artırmak ve daha konforlu çalışma ortamı oluşturmak amacıyla yenileniyor.

  • Ege Postası
  • 16.11.2015 - 12:27
Hastanedeki yenileme çalışmalarına 3. Cerrahi Servisi'nden başlandı. 6 kişilik hasta odaları yerine 3 adet dört kişilik, 2 adet iki kişilik ve 3 adet tek kişilik oda yapıldı. Odalara hastaların ve refakatçilerin konforu düşünülerek lavabo, refakatçi koltukları, giyinme dolabı, klima, televizyon ve mini buzdolabı konuldu. Yatak başlarına yerleştirilen hasta başı paneline oksijen sistemi, aspiratör, ışık ve hemşire çağrı butonu yapıldı. Tedavi odası yenilerek, doktor ve hemşire odaları düzenlendi. 3. Cerrahi Servisi'nden sonra Dahiliye Servisi'nde tadilat çalışmalarına başlandı.

Yenilenen serviste hasta kabulüne başlanmasının ardından Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut çalışanlar ile bir araya gelerek servisin açılışını yaptı. Açılış kurdelesini ise Prof. Dr. Akbulut'un isteği üzerine tadilat çalışmalarını yapan hastane teknik servis çalışanları kesti. Fiziki koşulların hizmet kalitesini olumsuz etkilediğini ve hastanenin tüm servislerinin yenileneceğini belirten Akbulut, "Hastane İdari ve Mali Hizmetler, Otelcilik Hizmetleri, Bilgi İşlem ve Teknik Servis çalışanları büyük bir özveriyle çalışarak tadilatı yaptılar. Bu yenileme hastanede bir heyecan yarattı. Geri bildirimlerden de anlıyoruz ki hastanede böyle bir değişime ihtiyaç var. Bunun ön hazırlığını yapıyoruz. Günümüz koşullarında, odaların klimalı ve daha konforlu olması gerekiyor. Bu konuda Sağlık Bakanlığı ve İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin desteğini de almanın mutluluğu içindeyiz. Tüm servisleri bu model üzerinden yenilemeyi planlıyoruz. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.