Dolar 32,4653
%-0.07
Euro 34,7306
%-0.69
Altın 2.435,800
%-0.02
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatil için otel mi yoksa mavi yolculuk mu'

Tatil için otel mi yoksa mavi yolculuk mu'

Tatil anlayışı kişinin yaşantısına göre şekillenen tamamen öznel olgulardır. Tatil anlayışını kapsayan kıstaslar; tatil zamanı, tatil süresi ve tatil alanı gibi konulardır. Kış tatili sevenlerden olup Uludağ’da kayak yapmayı alışkanlık haline getirebilirsiniz ya da plajda sere serpe uzanabileceğiniz bir sıcacık bir yaz tatili yapabilirsiniz. Bu durum sosyal medya platformlarında da ifade edildiği gibi yazcı ya da kışçı olmanıza göre değişkenlik göstermektedir. Yazımızın devamında kış tatilini bir kenara bırakıp, yaz tatilinden bahsedeceğiz.

  • Ege Postası
  • 17.11.2020 - 16:17

Her yıl haziran, temmuz ve ağustos üçlemesinde yaz tatiline çıkacağınız günü beklersiniz. Hatta bu zamansal denkleme çoğu zaman mayıs ve eylül de dahil olur. Okullar kapansa da, işten güçten izin alabilsem de harikulade bir yaz tatiline başlangıç yapabilsem diye iç geçirirsiniz çoğunlukla. Tatil yapmayı planlığınız zaman otel ya da tekne seçenekleri aklınıza ilk gelenler olur hiç kuşkusuz. Büyük bir kitle otel tatilini daha rahat ve daha az maliyetli olarak değerlendirir. Bu nedenle ağırlıklı olarak yönelim otel tatillerinedir. Peki hayat perspektifinizi tümden değiştirecek mavi yolculuk organizasyonları hakkında ne biliyorsunu? Merak ettikleriniz için https://www.naviera.com.tr/mavi-tur-tekne-kiralama/bağlantısına tıklayarak tekne kiralama organizasyonları hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Mavi Yolculuk Nasıldır'

Mavi yolculuk nasıldır, sorusu bu tatil deneyimini ilk kez gerçekleştirecek olanları sorduğu ilk şeydir. Mavi yolculuk adı altında geçen tatil organizasyonları, tekne kiralama sezonunda (Nisan-Ekim) günlük, haftalık ya da aylık periyotlarda gerçekleştirdiğiniz yaz tatillerinin tamamı olarak nitelendirilir.

• Deniz ile iç içe bir tatil; dalış aktiviteleri, su sporları ve su oyuncakları ile oynama imkanını getirmektedir. 

• Dinamik bir tatil anlayışına sahip olan organizasyonlar ile standart otel odalarında geçireceğiniz durağan tatil anlayışının çok uzağındadır. Tatil bölgesinde adını dahi duymadığınız doğal güzellikleri her an hareket imkanı ile keşfedebilirsiniz.

• Doğanın kucağında sosyal bir tatil vaat eden mavi yolculukta, sıcak yaz güneşini ve ılık rüzgarları teninizde hissederken, dostlarınızla sohbetler edebilir ya da partilenerek gönlünüzce eğlenebilirsiniz. 

• Otel konforunda bir tatil imkanı sunan lüks guletlerde talep edeceğiniz mürettebat desteği ile tatilin hakkını vereceksiniz. 

• Ruhu dinlendiren bir tatil niteliğinde sınıflandırılan mavi yolculuk organizasyonları sayesinde iş dönemindeki tüm sıkıntıları kısa süre içerisinde atacaksınız. 

Mavi yolculuk tatil kültürü

Mavi yolculuk tatil kültürü Türkiye’de son 10 yıldır popüler bir hale gelmeye başlamıştır. İnsanların doğaya olan yönelimleri ve mavi yolculuk tatillerinin her bütçeye hitap eden ücret skalası sebebiyle, otel tatilleri genelde 2.plana atılmaya başlamıştır. Mavi yolculuk tatillerini genel anlamda tanımlamak gerekirse; mütevazi bir konfor, deniz ile iç içe ve her an hareket imkanı olan dinamik tatil kültürü olarak değerlendirebilir. Herkes tatile dinlenme mantığı ile bakarken mavi yolculuk organizasyonlarında, bedeninizi yorarak ruhunuzu dinlendireceğiniz bir tatil mantığı olduğunu belirtmek isteriz.

Göcek mavi yolculuk

Göcek mavi yolculuk organizasyonları için sıklıkla tercih edilen tatil alanlarından biri haline gelmiştir. Tekne tatili arayışında olanlar için toplistte ilk 3’te mutlaka yerini alan Göcek beldesinin doğal güzelliklerine hayran kalmamak elde değil. Yeşil ile mavinin birleştiği sayısızca koyu ziyaret edebilir, deniz içerisinde gönlünüzce vakit geçirebilirsiniz. Göcek çıkışlı bir mavi yolculuk organizasyonuna varsanız https://www.naviera.com.tr/gocek-yat-kiralama/bağlantısına tıklayarak tekne kiralama adımlarını öğrenerek işe başlayabilirsiniz.

Göcek tekne kiralama şirketleri

Göcek tekne kiralama şirketleri arasında adından sıkça söz ettiren firmamız Naviera Yachting, müşterilerine 10 yılı aşkın süredir hizmet sağlamaktadır. Bu deneyimi ilk kez yaşayacak müşterilerine rehber niteliğinde yönlendirici ve güvenilir danışmanlık hizmeti sunan firmamız üzerinden Göcek tekne kiralama işlemi gerçekleştirmek isterseniz sitemizde yer alan iletişim kanalları üzerinden bizlere erişim sağlayabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.