Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi çarşı kesinti mağduru

Tarihi çarşı kesinti mağduru

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Kemeraltı Çarşısı'nda esnafın günlerdir yaşadığı telefon ve internet kesintisi esnafın tepkisine yol açtı. Mağdur olduklarını söyleyen esnaf, müşterilerine günlerdir hizmet vermekte zorlandıklarını belirtti. Bir haftadır sorun giderilemedi

  • Ege Postası
  • 07.11.2017 - 14:33

Kemeraltı Çarşısı'ndaki 1. Beyler olarak bilinen bölgede yaşanan internet ve telefon kesintisi esnafı zor durumda bıraktı. Günlerdir giderilemeyen arıza nedeniyle vatandaşa hizmet vermekte zorlandıklarını, kartla ödeme için pos cihazlarının çalışmadığını ve mağdur olduklarını belirten esnaf, sorunun biran önce giderilmesini istedi. Çarşıda medikal işiyle uğraşan Özge Kurtuldu, bir haftadır dünyayla bağlantılarının kesik olduğunu söyleyerek, "Günlerdir sorun çözülmedi. 'Teknik arıza var' dediler ama hala giderilmedi. İnternet yok, telefon yok. Bunlar bizim para kaynağımız. İnternet yoksa telefon yoksa biz para kazanamayız. Mağduruz, en kısa sürede sorunun çözülmesini istiyoruz. Burası bir han ve çarşı, herkesin ticareti durmuş durumda" dedi.

Medikal işiyle uğraşan Ruşen Bayrak ise, yoğun bakım ürünleri satışı yaptığını ve internetin olmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Günlerdir telefon internet yok. Solunum cihazları satıyorum. İşimiz genellikle yoğun bakım üzerine. Beni aradıklarında ulaşamıyorlar" dedi.

İş hanında kitapçılık yapan Erdal İlgen ise "İşimiz iletişim, fakat günlerdir vatandaşlarla iletişim kuramıyoruz. Bir işyerinin şehrin merkezinde iletişimsiz kalması büyük sıkıntı" diye konuştu.

Ekiplerin sorunu gidermek için çalışmalarını sürdürdüğü, ancak arızanın hala giderilemediği belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.