Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi alanda bayram

Tarihi alanda bayram

Konak Belediyesi 'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlediği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamalarını geçtiğimiz hafta havanın yağışlı olması nedeniyle bu haftaya erteledi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2017 - 10:35

İlçenin farklı noktalarında çocukları eğlence ile buluşturmaya devam eden Konak Belediyesi bu kez eğlence üssünü İzmir’in tarihi semti Agora’ya kurdu. Tarihi kazı alanının karşısındaki Agora Parkı'nda gerçekleştirilen şenlikte Konaklı çocuklarla birlikte mülteci çocuklar da bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

ÇOCUKLAR KADAR BÜYÜKLER DE EĞLENDİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramı neşe ve sevinç içinde kutlayan miniklere yetişkinler de eşlik etti. Gecikmeli de olsa bayram coşkusunu yaşayan minikler doyasıya eğlendi. İlizyonist Bilgehan Duman’ın gösterilerini hayretle izleyen çocuklar, Şubadap Müzik Grubu’nun seslendirdiği neşeli şarkılarla dans ettiler. Zaman zaman şarkılara da eşlik eden çocuklar kadar çocuk ruhunu yaşatan yetişkinler de şenlikte unutulmaz anlar yaşadı.

DOSTLUK İÇİNDE EL ELE

Ata’larının kendilerine armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Konaklı çocuklar ve mülteci çocuklar el el yaşadı. Çizgi film kahramanlarının kostümleri içindeki animatörlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara günün sonunda  İzmirli ünlü yazar Sara Pardo’nun ‘Öykülerin İzinde Smyrna’dan İzmir’e’ isimli kitabı ile Konak’ın minyatür puzzle hediye edildi. ‘Çocuk ve Oyun Şenliği’ adı altında düzenlenen etkinlik, Kılıçreis İhsan Alyanak Parkı ve Fuat Göztepe Parkı’nda da çocuklarla buluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.