Dolar 32,6473
%0.53
Euro 34,8191
%0.25
Altın 2.513,540
%1.17
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taraftar 'Sarıca', Başkan 'Mahmuti' diyor!

Taraftar 'Sarıca', Başkan 'Mahmuti' diyor!

Son 3 sezondur Play-Off yüzü göremeyen Pınar Karşıyaka'da Dirk Bauman'la yolların ayrılmasının ardından antrenör arayışını hızlandırdı. Taraftarın sosyal medyada Ufuk Sarıca için kampanya başlattığı öğrenilirken, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın Oktay Mahmuti'yi istediği konuşuluyor. Taraftar ile yönetim ayrı düştü!

  • Ege Postası
  • 15.06.2019 - 13:10

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI -Ufuk Sarıca'nın takımdan ayrılmasından sonra bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Pınar Karşıyaka, yabancı antrenörden çok yerli bir antrenörle çalışmak istiyor. Son olarak sosyal medyada taraftarların Ufuk Sarıca için kampanya başlatması ardından yönetimin transfer çalışmalarını hızlandırdığı gelen bilgiler arasında. Yaşar Holding'in elini taşın altına daha fazla koymasını isteyen Karşıyaka taraftarı Ufuk Sarıca'yı yeniden Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndan görmek istiyor. Taraftarın ilerleyen günlerde Sarıca için yönetime baskı yapacağı konuşuluyor.

BAŞKAN "OKTAY MAHMUTİ" DİYOR

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın ise taraftardan farklı düşündüğü ve maliyeti daha yüksek olan Ufuk Sarıca yerine, Oktay Mahmuti'yi takımın başında görmek istediği öğrenildi. Yönetimin iki antrenörle de görüştüğü belirtilirken, Ufuk Sarıca'nın maliyetinin 2,5 milyon lirayken, Oktay Mahmuti'nin 2 milyon lira istediği ifade ediliyor. Yönetimin alacağı kararı merakla bekleyen taraftar her şeyden önce yeniden Play-Off yapacak ve zirveye oynayacak takım istiyor.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.