Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanık şoför ünlü iş adamını yaktı: O kadın Gizem Hanım'dır

Tanık şoför ünlü iş adamını yaktı: O kadın Gizem Hanım'dır

Türkiye Jokey Kulübü ve Galatasaray’ın eski yöneticisi Osman Hattat (58) ile eşi Yeşim Hattat’ın (50) karşılıklı açtığı boşanma davasında tanık olarak dinlenen Osman Hattat’ın annesinin şoförü tanık Salih Tuna, “Yalıda kalan Osman Bey’in yanına bazen hanım arkadaşı gelirdi. Bu kadın Gizem Hanım’dır. Gizem Hanım’ın şoförlüğünü yaptım. Getirip götürdüm. Gizem Hanım’ı yalının üst katında kaldığını gördüm. Osman Bey de oradaydı” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2017 - 16:32

Yeşim Hattat ile Osman Hattat’ın karşılıklı açtığı boşanma davasının duruşmasında tanıklar dinlendi. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen davada Osman Hattat’ı 19 yaşından beri tanıdığını anlatan tanık Ayşe Budak da, “Osman Bey’in evinde kalırdım. Onlarla beraber yaşıyordum. Yeşim Hanım’ı da taraflar evlendikten sonra tanıdım. İkisi arasındaki sorunları bilemem. Ama bazen biri aşağıda biri yukarıda oturuyordu. Osman Bey’in hayatında başka bir kadın görmedim. Osman Bey üst kattaki çatı odasında Yeşim Hanım da alt kattaki yatak odasında kalırdı. Çoğu zaman ayrı duruyorlardı. Yeşim Hanım geçmişte psikiyatr ilaçları kullanmıştı. Ben tarafların evinden 2005’te ayrıldım” dedi.

YALININ ÜST KATINDA KALDIĞINI GÖRDÜM

Osman Hattat’ın annesinin şoförü tanık Salih Tuna da, “ Tarafların ev içindeki sorunlarını bilemem. 2.5 yıldan beri Osman Bey yalıda kalıyor. Osman Bey yalnız yaşıyor. Bazen hanım arkadaşı gelirdi” dedi. Bunun üzerine Yeşim Hattat’ın avukatı Sibel Engin, “Osman Bey’in yalıya gelen arkadaşı gazetede çıkan hanım mıdır'” diye sordu. Tanık Salih Tuna da, “Evet Gizem Hanım. Yalının üst katında Osman Bey’le beraber kalmaktadır. Osman Bey daha önceki kaldığı rezidanslarda da bu hanımla kaldı. Gizem Hanım’ın şoförlüğünü yaptım. Getirip götürdüm. Çeşitli yurt dışı tatillerine gidip gitmediklerini bilmem. Gizem Hanım’ı yalının üst katında kaldığını gördüm. Osman Bey de oradaydı. Benim en son gördüğüm 6 ay olmuştu” dedi. Mahkeme tanık beyanlarına karşı diyecekleri için taraf avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi.

“MADEM ALDATTIM NEDEN BOŞANMA DAVASI AÇMADIN”

Duruşma çıkışı açıklama yapan Osman Hattat, “Madem aldattım, neden hemen boşanma davası açmadı. Siz aldatıldığınızı öğrenseniz anında boşanmaz mısını? Davayı açan benim. Ben Türk aile yapısı gereği sessizliğimi koruyorum. Ama kadınlar bazı değerleri daha arkaya alabiliyorlar. Ben herhangi bir tazminat vs. istemedim. Boşanmak istediğimi mahkemeye ilettim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.