Dolar 32,5095
%0.19
Euro 34,8267
%0.3
Altın 2.490,760
%1.16
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanak'tan Bornova Sanayi Sitesi Projesi açıklaması

Tanak'tan Bornova Sanayi Sitesi Projesi açıklaması

S.S. Bornova Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Turgay Tanak, "Biz bir sanayi sitesi yapıyoruz ama, biz en iyi sanayi sitesiyiz demiyoruz amacımız İzmir’i rahatlatmak." dedi. Tanak'tan Bornova Sanayi Sitesi Projesi açıklaması

  • Ege Postası
  • 01.07.2019 - 16:04

EGEPOSTASI- TV 35'te Senem Gökdağ'ın sunduğu Sektör porgramı canlı yayınına katılan S.S. Bornova Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Turgay Tanak yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mutlaka maddi açıdan bir fedakarlık yapmanın zorunluluğundan bahseden Tanak, Karabağlar bölgesine çok fazla talep olduğunu, İzmir’in büyümesinin ilk amaçları olduğunu ifade etti. 

Tanak, bu tip yatırımların daha fazla yapılması gerektiğini, İzmir’in bu yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Tanak sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sektör içerisinde bir çok farklı gruplaşma bulunacak. Bilgisayar programcıları, tekstil, satış ticari amaçlı firmaları sanayi sitesi içerisinde ikamet edebilecekler. Eğitime katkı verilmesi gerekiyor. Bornova Sanayi Sitesi Projesi içerisinde, uygulama ve ders olanakları bulunmakta. Eğitim her alanda şart. İyi eğitilen insanlar iyi mal üretirler. Hizmetlerden mutlu ya da mutsuz olunduğunda, site yönetimine başvuralarak her soruna bir çözüm bulunacaktır. Sanayi siteleri her zaman üretime katkı sağlar. Bu projeyle geri dönüşüm de sağlanacak. Çıraklık merkezlerinin kapatılmasına hazır değiliz ve bu durumdan çok kötü etkilendik. Proje ilerledikçe hedefimiz daha da yüksek olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.