Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taksiciyi bıçaklayıp aracı çaldılar

Taksiciyi bıçaklayıp aracı çaldılar

İzmir'in Buca ilçesinde tartıştığı taksiciyi bıçaklayıp aracını kaçıran zanlı ile beraberindeki 3 kişi kovalamaca sonucu hastane bahçesinde yakalandı.

  • Ege Postası
  • 10.01.2021 - 09:24

Gediz Mahallesi'nde 35 T 5994 plakalı taksi sürücüsü Haluk Akbulut (35) ile bir grup arasından tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptakilerden A.U, Akbulut'u bıçaklayıp arkadaşlarıyla taksiyi alarak kaçtı.

Akbulut'un durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri taksiyi takibe aldı. GPS kaydından aracın gittiği güzergahta önlem alana ekipler, taksiyi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde durdurdu. Araçta bulunan A.U. gözaltına alındı. 

Şüphelinin ilk ifadesinde Akbulut'un gruptan arkadaşı E.K'ya çarptığını ve bu sebeple çıkan tartışma sonucu olayı gerçekleştirdiğini, E.K'yı hastaneye götürmek için aracı aldığını ileri sürdüğü öğrenildi. 

Şüpheli A.U. ve araçta bulunan ikisi kadın 3 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri taksi içerisinde yaptığı incelemeler de taksimetrenin 315 lira tutarında olduğunu belirlendi. 

Sürücü Haluk Akbulut Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, taksinin çarptığı ileri sürülen E.K. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.