Dolar 32,4430
%-0.13
Euro 34,7323
%-0.68
Altın 2.441,360
%0.21
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süsle parti ve organizasyon malzemeleri

Süsle parti ve organizasyon malzemeleri

Parti&organizasyon malzemeleri konusunda, sektörel ve global alanında tüm yenilikleri yakından takip eden firmamız, her geçen gün yenilenen ve güncellenen ürünleri ile her türlü ihtiyacınıza rahatlıkla karşılayabilmektedir.

  • Ege Postası
  • 13.06.2017 - 11:31

Süsle Baby&Party Store yani Susle.com.tr 2002 yılından bugüne kadar faaliyetlerini bulunduğu sektörde en doğru şekilde sürdüren, piyasada sorumluluk sahibi ve güvenilir olarak çalışmalarına yön veren ve bu şekilde tanınan geçmişi olan bir firmadır. Marka tescilli bir marka olmamızın yanı sıra, satışa sunduğumuz ürünlerin %98’i tamamen kendi üretimimizdir. Sizler için en önemli günleri ve organizasyonları unutulmaz kılacak ürünler ve aksesuarlarla tüm babyshower, doğumgünü, diş buğdayı gibi birbirinden özel olan kutlamalarda en kolay ve ulaşılır yardımcınız olmayı hedefliyoruz.

Süsle Baby&Party Hakkında

Parti&organizasyon malzemeleri konusunda, sektörel ve global alanında tüm yenilikleri yakından takip eden firmamız, her geçen gün yenilenen ve güncellenen ürünleri ile her türlü ihtiyacınıza rahatlıkla karşılayabilmektedir. Her türlü malzemeye ve aksesuara bir tıkla ulaşabilme imkanı ya da ürünleri görebileceğiniz iki ayrı alışveriş merkezinde bulunan iki amiral dükkanımız ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Birçok yerde bulamayacağınız organizasyon tipine uygun özgün tasarımlar, farklı modeller ve sağlığa uygun malzemeler ile parti ve kutlama organizasyonlarında vizyoner kimliğimiz ile çalışmaktayız. Güvenerek satın alacağınız her ürün için kesinlikle piyasadaki en uygun fiyatlar ve satış sonrasında da ulaşabileceğiniz bir alışveriş deneyimi oluşturmak için çalışıyoruz. Sizlerin mutlu olması, bizler için en büyük kazanç olmaktadır.

Susle.com.tr'de her bir ürünü tüm detayları ile inceleyebilir, aklınıza takılan tüm soruları 7/24 bizlere iletebilirsiniz. Kişiye özel tasarımlar için ekibimiz en ince ayrıntılara kadar sizin isteklerinizi yerine getirir. Kendi yapmak istediğiniz aksesuarlar için de tüm gerekli olan malzemeleri sitemizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Sitemizde güvenli alışveriş kuralları kapsamında rahatlıkla alışveriş yapabilir, ödemenizi gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz her zaman ulaşabileceğiniz şekilde sizlere hizmet vermektedir. Güleryüzlü ekibimiz sizleri bekliyor.

Çocuklarınızın en önemli günlerinde ya da sevdikleriniz için yapacağınız organizasyonlarında yapmanız gereken hazırlık aşamasında, yaşayacağınız tüm yoğunluğu ve zorluğu ortadan kaldırmayı, tüm işlerinizi kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bizim için önemli olan, sizlerin düzenlemeyi düşündüğü organizasyonlarınızı en rahat şekilde hazırlamanızı sağlamak ve organizasyonu eksiksiz sunmanıza yardımcı olmaktır.

Web sayfası: http://www.susle.com.tr

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.