Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriyeli Mültecilere Belediyeden Giyecek Yardimi

Suriyeli Mültecilere Belediyeden Giyecek Yardimi

SİVAS Belediyesi Suriye'de yaşanan iç karışıklık nedeniyle ülkemize sığınan mültecilere giyecek ve battaniye yardımında bulundu. Sivas Belediyesi Kilis'te koordinatör valiliği emrine bir kamyon ihtiyaç malzemesi gönderdi. Belediye...

  • Ege Postası
  • 17.01.2014 - 16:26
SİVAS Belediyesi Suriye'de yaşanan iç karışıklık nedeniyle ülkemize sığınan mültecilere giyecek ve battaniye yardımında bulundu.

Sivas Belediyesi Kilis'te koordinatör valiliği emrine bir kamyon ihtiyaç malzemesi gönderdi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası aracılığı ile gerçekleştirilen yardım yola çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, bölgeye daha önce de ilaç gönderdiklerini belirterek, "Türkiye'ye sığınan kardeşlerimize ulaştırılmak üzere belediyemiz bünyesinde yapılan organizasyon neticesinde 2500 adet yeni kazak, 300 adet battaniye ve ikinci el ama kullanılabilir durumda olan kaban ve kazakları bölgedeki koordinatör valilik emrine gönderiyoruz. İnşallah bunlar orada kışta kıyamette kardeşlerimizin imdadına yetişecektir. Diğer bu tür yardımları yapanlara örnek de teşkil etmektedir. Bize bu malzemeleri temin eden iş adamlarımıza ve hayırseverlere, Suriyeli kardeşlerimiz adına teşekkür ediyoruz." dedi. Başkan Ürgüp, ayrıca bugünden itibaren bir de ilaç kampanyası düzenleyeceklerini ve toplanan malzemeleri yine aynı bölgeye göndereceklerini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.