Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriye'den tehdit: Türk uçaklarını düşürürüz

Suriye'den tehdit: Türk uçaklarını düşürürüz

Türk savaş uçaklarının Suriye’nin Halep kentinde PKK bağlantılı YPG’nin kontrolündeki bölgelere yönelik hava saldırısına Suriye’den sert mesaj geldi.

  • Ege Postası
  • 21.10.2016 - 08:50

Reuters'ın haberine göre, Suriye ordusundan yapılan açıklamada, "Türk savaş uçaklarının Suriye hava sahasını ihlal etmeye yönelik herhangi bir girişimine karşılık verilecek ve savaş uçakları, eldeki bütün imkanları kullanılarak düşürülecektir" denildi.

ABD SAVUNMA BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, bugünkü Ankara ziyareti öncesi Pentagon'da düzenlediği basın toplantısında, TSK'nın Halep'in kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine düzenlediği hava harekatında 18 hedefin imha edildiği vePYD/PKK terör örgütü üyesi yaklaşık 200 kişinin öldürüldüğüne ilişkin haberlerhakkındaki soru üzerine şunları söyledi:

"Türkiye ile DEAŞ karşıtı mücadelede ortaklığımız çok güçlü. Türklerle sınır bölgelerinin güvenliğini sağlamalarına yardım etmek için çok başarılı şekilde çalışıyoruz. DEAŞ karşıtı mücadele Türkiye ile birçok şekilde çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda güçlü bir ortak. Güçlü bir NATO üyesi olan Türkiye ile DEAŞ karşıtı mücadeleyi ve diğer bütün konuları gelecek hafta içinde birkaç kez görüşmeyi beklediğim MilliSavunma Bakanı Fikri Işık ile ele alacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.