Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli ve Kaya'dan İzmir'e müjde

Sürekli ve Kaya'dan İzmir'e müjde

AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Mahmut Atilla Kaya, 8 Eylül'de açılan Torbalı Devlet Hastanesi ve aralık ayında Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılması planlanan Ödemiş Devlet Hastanesi'nin personel ve diğer eksikliklerinin giderilmesi için Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'i makamında ziyaret etti. Sürekli ve Kaya'dan İzmir'e müjde

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 15:48

Görüşmenin ardından konuşulan tüm konularda destek sözü aldıklarını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekilileri Kerem Ali Sürekli, “Sayın Bakan Yardımcımızla yaptığımız karşılıklı görüşmeler sonucunda özellikle personel başta olmak üzere söz konusu eksikliklerin ivedilikle giderileceği sözünü aldık. Tahmin edileceği üzere sadece bu konuda değil, sağlık anlamında İzmir'in diğer hastanelerinin de ihtiyaç durumlarıyla ilgili detaylı bir bilgi aktarımında bulunduk" dedi.

Sağlıkla birçok detayın ele alındığı toplantının sonuçlarından memnun olduğunu söyleyen Sürekli, “Hükümetimiz geçtiğimiz 16 yılda olduğu gibi bugün de sağlık konusunun ne denli önemli olduğunun bilincinde hareket etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Ne kadar hizmet edersek edelim yapılanlar yetmez, daha iyisini yapmak zorundayız' sözünü şiar edinerek gecemizi gündüzümüze katıyor, vatandaşımızın daha iyi sağlık hizmeti alması için elimizi taşın altına koyuyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.