Dolar 32,5552
%0.03
Euro 34,8489
%-0.05
Altın 2.433,810
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli ve eski başkanlardan birliktelik pozu

Sürekli ve eski başkanlardan birliktelik pozu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile eski başkanlar Aydın Şengül, Bülent Delican, Ömer Cihat Akay, İsmail Katmerci ve Ali Aşlık da katıldı. Erdoğan eski-yeni tüm başkanlarla bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 16:40

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanlarıyla bir araya geldi.

Erdoğan toplantıda önemli mesajlar verirken, özetle şunları söyledi;

"AK Partilinin eskisi yenisi olmaz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Hiçbir kardeşimizi eski AK Partili olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız. İnşallah davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir.Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar yolunu kaybedenler kerameti kendinde görenler olmuştur olacaktır. Bu ilk insandan bugüne dek var olan bir gerçektir. Kardeş kardeşi niye vurdu diye sormaya gerek yok. Bu var olan bir gerçek bu nasip meselesidir. Kimin nereye gittiğine değil kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız. Genel Merkezimizin koordinasyonunda, şehirlerimizin her birinde il başkanlarımızdan başlayarak partimizde hizmet etmiş tüm kardeşlerimizi yeniden bir araya getirecek bir gönül seferberliğini başlatıyoruz.Önümüzdeki yıl sonuna doğru yapacağımız büyük kongrede milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz. Dedikodulara kulak asmayın biz işimize bakalım yolumuza devam edelim.''

BİRLİKTELİK POZU

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının düzenlediği Kuruluştan Günümüze İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısına İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile eski başkanlar Aydın Şengül, Bülent Delican, Ömer Cihat Akay, İsmail Katmerci ve Ali Aşlık da katıldı.

Partiden istifa eden Ali Babacan ile yine ihraç edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun parti kurma çalışmaları devam ederken, kulislerde kurulacak yeni partiye katılacakları konuşulan bazı eski il başkanlarının toplantıya katılım göstermeleri dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan göreve geldiği günden bu yana çalışmalarıyla teşkilatın toparlanmasında büyük katkı sağlayan İl Başkanı Sürekli'nin ve eski başkanların birliktelik pozu vermesi kurulma sürecinde olduğu iddia edilen partilere, AK Parti İzmir teşkilatından fazla rağbet olmayacağı şeklinde yorumlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.