Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli memurları dinledi: İzmir laftan bıktı

Sürekli memurları dinledi: İzmir laftan bıktı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Memur-Sen İzmir Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı. Memurlar toplantıda sorunlarını Sürekli'ye iletme fırsatı buldu. Sürekli memurları dinledi

  • Ege Postası
  • 05.12.2017 - 10:49

Memur-Sen İzmir Aralık ayı Başkanlar Kurulu Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin katılımıyla yapıldı. Memur-Sen İzmir sendika binasındaki toplantıya Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Sendika Şube Başkanları ile Genç Memur-Sen İzmir ve Memur-Sen İzmir Kadın Komisyonu başkanları katıldılar.

MEMUR-SEN'E TEŞEKKÜR

Toplantıda sendika temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunan Sürekli, Memur-Sen'in ülke genelinde 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlenmesi olduğuna dikkat çekti, birliktelik vurgusu yaptı. Sürekli, "Memur-Sen her zaman Milli İradeden yana tavır koymuş, kritik süreçlerdeki dik duruşuyla hainlerin karşısına ilk dikilenlerden olmuştur. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sorunlarınızı dinledim, çözümü için hep beraber çalışacağız" dedi.

"İZMİRLİ LAFTAN BIKTI"

Gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunan Sürekli, vatandaşların talep ve şikayetlerini kendisine daha kolay ulaştırması için oluşturulan WhatsApp iletişim hattına kısa sürede yüzlerce İzmirlinin yerel yönetimler kaynaklı sorunlarla ilgili mesajlar attığını söyledi. İzmirlilerin bu dönemde icraat odaklı hizmet beklediğini belirten Sürekli, "İzmir'in her ilçesini, mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Sorunları yerinde gözlemliyoruz. WhatsApp iletişim hattımıza da yüzlerce mesaj geliyor. Görülen şu ki, artık algı operasyonları İzmir'de sonuç vermiyor. Ceketimi koysam kazanır anlayışı bu dönemde onlara kaybettirecek. Bunu vatandaşın bize ilettiklerinden anlıyoruz. Millet laftan bıktı, icraat bekliyor. AK Parti, hizmete susamış hemşehrilerimizin sorunlarını iyi biliyor ve gerçek dönüşüm için İzmir'de yönetime yürüyor" diye konuştu.

BİNA: MEMURU ÖNCELEYEN POLİTİKALAR İSTİYORUZ

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, AK Partili Sürekli'ye toplantıya katılımından dolayı teşekkür ederek çözüm bekleyen konularda destek istedi. Bina, memuru örseleyen değil 'önceleyen' politikalara ağırlık verilmesini isteyerek, istihdamda güçlük çekilen bölgelerdeki öğretmen açığının sözleşmeli öğretmenlerle giderilmesini doğru bulmadıklarını, ihtiyacın kadrolu öğretmenlerle karşılanması ve istihdamda güçlük çekilen yerlerde teşvik unsurlarının devreye sokulması gerektiğini söyledi. Bina, adalet duygusunu zedeleyen mülakatla öğretmen alımından bir an evvel vazgeçilmesini, performans uygulaması gibi, yan yana duranları karşı karşıya getirecek yöntemlerden imtina edilmesi gerektiğini belirtti. Eğitim ve kamu yönetiminde liyakat temelli bir kariyer sisteminin hayata geçirilmesinin elzem olduğunu belirten Bina, bu konuda bir rapor hazırlayarak kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.