Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den yoğun İzmir mesaisi

Sürekli'den yoğun İzmir mesaisi

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, TBMM’nin Bütçe Görüşmelerinin ardından verdiği arayı fırsat bilerek yine vatandaşlarla bir araya geldi. Menemen, Bornova, Çiğli, Bergama, Kınık, Kemalpaşa ve Karşıyaka’da yoğun programlar gerçekleştirdi. Ev ve esnaf ziyaretleriyle, halkla buluşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Sürekli; “Biz İzmir’e sevdalıyız, İzmir ve İzmirliler için varız ve bu uğurda gece gündüz çalışmaktan mutluyuz. Bulduğumuz her fırsatta İzmirli hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. TBMM’nin yoğun geçen bütçe görüşmeleri sonrasında verdiği arayı da her zaman ki gibi vatandaşlarımızla bir araya gelerek değerlendirdik" dedi. Sürekli'den yoğun İzmir mesaisi

  • Ege Postası
  • 03.01.2018 - 14:56

Seri ziyaretlerine Menemen ilçesiyle başlayan Sürekli Çukurköy ve Haykıran Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke ve İzmir gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, hemşehrilerinin kendilerinden beklentilerini dinledi. İzmir’i her geçen gün bir adım daha ileri götürebilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirten Sürekli; “Milletin vekâletinin hakkını verebilmek için, büyük çaba sarf ediyor, İzmir’imizi karış karış geziyor, her vatandaşımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sorununu ve taleplerini imkânlarımızın elverdiği ölçüde çözmeye çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz”.

 “SİZİN İÇİN NE YAPSAK HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”

Çiğli ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında, Kahraman Zor adlı Kore Gazisinin de evini ziyaret eden Sürekli, Gazimize bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Gazi ile sohbet eden Sürekli şunları söyledi: “İsmi gibi Kahraman olan Gazimiz için ne yapılsa azdır, ne yapsak gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz ”dedi. Bir sonraki ziyaret adresi Kaklıç Mahallesi olan Sürekli, esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

SÜREKLİ’DEN BERGAMA’YA MÜJDELER

Yoğun ziyaret maratonunun yeni durağı Bergama ilçesi olan Sürekli, ilçede AK Parti İzmir Milletvekili Prof.Dr.Nükhet Hotar ile birlikte, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları ile bir istişare toplantısı düzenledi. Hotar ve Sürekli 2007 yılında kullanım dışı kalan Bergama Devlet Hastanesi’nin yıkım çalışmalarını incelerken, yıkılan hastanenin yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinin yapılacağı müjdesini verdi.

Yine Bergama İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Sürekli ve Hotar, teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bergama’da test aşamasında olan doğalgaz tesisini de ziyaret eden Sürekli, Kınık ilçesinin çözülen doğalgaz sorununun ardından, sıranın Bergama ilçesine geldiğini, artık Bergama’nın da doğalgaz sorununun çözüleceğini ifade etti.

KINIK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Seri ziyaretlerine hız kesmeden Kınık ilçesinde devam eden Sürekli ve Hotar Poyracık Aile Yaşam Merkezi’nin açılışına katıldılar. Burada Veliler ve öğrencilerle yakından ilgilenen Sürekli, yine Kınık Belediyesi ve İzka’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Derez Sosyal tesislerini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Sürekli Kınık Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan bu eserlerin Kınık halkına hayırlı olması dileğinde bulunurken, yaptığı önemli çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Programlarına Bornova ilçesinde devam eden Sürekli, Bizim Gazete’yi ziyaret etti. Çalışmalarına ilişkin ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Sürekli, Bornova ilçesinde de yoğun esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafların taleplerini dinleyen ve not alan Sürekli taziye ziyaretleri ve ev ziyaretleri ile programlarına devam etti.

Ziyaretlerine Kemalpaşa ilçesinde devam eden Sürekli, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı ile birlikte istişare toplantısı düzenledi ve Kemalpaşa İlçesine ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kemalpaşa’nın refah düzeyinin artması ve en güzel hizmetlere kavuşabilmesi için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Sürekli, ev ve taziye ziyaretleriyle programına devam etti.

SÜREKLİ, YENİ YILA HASTAHANE ZİYARETİYLE GİRDİ

Yılın son gününde de çalışmalarına devam eden Sürekli, 31 Aralık Günü’nü Çiğli ziyaretlerine ayırdı. Burada Ev ziyaretleri gerçekleştiren Sürekli’nin sıradaki durağı Çiğli Devlet Hastanesi’ydi.

Saatler 00:00’ı gösterdiğinde, hastanede tedavi olan hastalar ve yakınlarıyla bir arada olan Sürekli: “ Yılın 364 günü olduğu gibi bugün de hemşerilerimizle beraberiz. Saatlerimiz 12’yi gösteriyor, yeni yıla girmiş bulunuyoruz. Allah yeni yılda hepimize, başta sağlık olmak üzere, mutluluk ve huzur nasip etsin. Vatanımız ve milletimiz için hayırlı bir yıl olsun” dedi.

“BİZ BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ”

Sürekli, Kemalpaşa ilçesinde Kamyoncular, Taksiciler, Şoförler, Minibüsçüler ve Esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. Odalardan gelen talepleri not aldığını belirten Sürekli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meşhur sözünün hem dünya arenasında hem iç sorunlarımızın çözümünde doğru formül olduğunu hatırlatarak sözlerine son verdi: “ Değerli kardeşlerim, dünya ve ülkemiz gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Bu zor zamanlarda aslında dostumuz olarak görünenler dahi arkamızdan iş çevirir vaziyetteler. Dünya gündeminde çıkan haberler hepimizin malumu. Biz bu ülke için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen insanlarız. Dünya arenasında mazlumların feryatlarına karşı sesi en yüksek çıkan ülke biz olduk, elhamdülillah. Biz sesimizin gürlüğünü de gücümüzü de milletimizden alıyoruz, önce Allah’a sonra milletimize güveniyoruz. Şu ülke şunu demiş, bu kararı almış böyle konular bizim için bir önem arz etmiyor. Her daim insanlık vicdanını dinledik, sizlerden Allah razı olsun bizi hiç yalnız bırakmadınız. Biz, tehditler ve sorunlar karşısında arkamızı dönerek kaçanlardan değil, milletimizi arkamıza alıp, tüm sorunlarla mücadele edenlerden olacağız, bu konuda kararlıyız, hiç şüpheniz olmasın”.

Kemalpaşa’nın ardından Tepecik eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Sürekli, buradan Karşıyaka İlçesine geçti. Karşıyaka’da AK Parti İlçe Başkanlığında Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Sürekli toplantıya gösterilen yüksek ilgiden çok memnun kaldığını, bu ilginin bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Mahalle Başkanları toplantısının akabinde Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Sürekli İzmir ve Türkiye yararına izleyecekleri yol haritası üzerine konuştu, kendisine gelen talepleri not aldı ve buradan ayrıldı.

Son olarak Makedonya Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Sürekli, hemşerileriyle 2017 yılında Türkiye ve Balkanlar’daki konjonktürel gelişmeleri değerlendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.