Dolar 32,5683
%0.29
Euro 34,7248
%-0.02
Altın 2.488,470
%0.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den yatırım müjdeleri

Sürekli'den yatırım müjdeleri

Referandum sonrası çalışmalarını ara vermeden ilçe ziyaretleri yaparak devam eden Sürekli, Bergama’da incelemelerde bulundu. Sürekli, Bergama için planlanan yatırımları açıkladı. AK Parti'li Sürekli açıkladı

  • Ege Postası
  • 28.05.2017 - 14:33

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bergama’ya son yıllarda önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekerek, yakın bir zamanda Bergama’ya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandıracaklarını, Bergama Devlet Hastanesi’nin Acil Servis ek binasının ve  İzmir Çanakkale yolundaki Bergama kavşağının kısa sürede hizmete gireceğini, İZBAN’nın Bergama’dan geçerek Kınık’a kadar ulaşacağını kaydetti.

Referandum sonrası çalışmalarını ara vermeden ilçe ziyaretleri yaparak devam eden Sürekli, Bergama’da incelemelerde bulundu. İncelemelerde Bergama Ak Parti  İlçe Başkanı Hakan Koştu’da yer aldı.

Kerem Ali Sürekli, Bergama girişinde yapımı  devam eden, Bergama trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve ölümlü kazaları azaltacak İzmir – Çanakkale otoyolunun Bergama kavşağında incelemelerde bulundu. Projenin ilerlemesi ve detayları hakkında bilgi alan Sürekli daha sonra geçtiğimiz aylarda temeli atılan Bergama Devlet Hastanesi Acil Servis Ek Binasının inşaatını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemenin ardından hastanenin acil servisinde sağlık hizmeti alan hastaları ziyaret eden Sürekli, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sürekli Bergama Devlet Hastanesi eski binasının yıkılarak yerine  çok kısa sürede  Ağız ve Diş sağlığı Merkezi yapılacağını açıkladı.

Ak Parti’nin sağlık alanında önemli işler başardığına dikkat çeken Sürekli şöyle konuştu:

“Milli bütçede, eğitim-öğretimden sonra ikinci sırayı sağlığa verdik. 2002'de bin 156 olan hastane ve diğer yataklı tedavi kurumlarının sayısının 4 bin 636'ya çıkardık. Sağlık ocağı, anne çocuk sağlığı merkezi, verem savaş dispanseri gibi birinci basamak sağlık kuruluşları da 9 binden 17 bine yükseltildi. Tabi ki altyapıyla birlikte sağlık personelinin sayısı da artırıldı. 378 bin olan personel sayısı 875 bine ulaştı. 112 acil servislerinden ambulanslara ve cihazlara kadar sağlık hizmetlerinin tamamında hem kalite hem de sayı arttı” diye konuştu.

Sürekli, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden haberleşmeye tüm hizmetleri Türkiye'nin her bir köşesine götürmek suretiyle herkesi ülkenin birinci sınıf vatandaşı haline getirdiklerini kaydeden Sürekli şöyle devam etti:

“Kentinden köyüne, en mutena semtinden en mütevazi semtine kadar ülkemizin tamamına hizmet ettik, ayrımcılık yapmadık, hangi il olursa olsun ulaştık. 'Burası şu partiye, burası bu partiye oy verdi.' demedik, hepsine hizmet götürdük, bundan sonra da götürmeye devam edeceğiz."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.