Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den terörle mücadele mesajı: En büyük darbeyi AK Parti indirmiştir

Sürekli'den terörle mücadele mesajı: En büyük darbeyi AK Parti indirmiştir

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir’i ilçe ilçe gezerek hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tire, Bayındır, Menemen, Çiğli, Aliağa, Foça, Bornova, Karşıyaka, Bayraklı, Kiraz ve Bergama ilçelerinde İlçe teşkilatlarını ve mahalleleri ziyaret eden Sürekli, Sivil Toplum Kuruluşlarında ve ev ziyaretlerinde, vatandaşlarla birlikte Türkiye’nin geleceğini tayin edecek olan 24 Haziran seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Sürekli'den terörle mücadele mesajı;

  • Ege Postası
  • 12.06.2018 - 13:13

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 24 Haziran Seçimlerinin, Türkiye için önemli bir viraj olduğunu dile getiren Sürekli, şunları kaydetti: “Allah’ın izniyle çok az bir zaman sonra, Türkiye geleceğiyle ilgili en önemli kararlarından birini verecek. Şundan hiçbir şüpheniz olmasın ki; sandıktan çok yüksek bir yüzdeyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti galip çıkacaktır. Elbette bu galibiyet, yalnızca AK Parti’nin veya Recep Tayyip Erdoğan’ın değil, tüm Türkiye’nin zaferi olacaktır. İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar, 16 yıllık süreçte yapılan icraatlara ve Güçlü Türkiye yolunda atılan emin adımlara şükürler olsun ki Milletimiz şahittir ve hiçbir zaman da desteklerini AK Parti’den esirgememiştir. Türkiye’nin önlenemez yükselişini, önce Allah’ın izni ve daima doğrunun yanında olan yüce Milletimizin şaşmaz iradesiyle birlikte şahlandıracağız”.

“TERÖRİSTLER DEVLETİMİZİN ÇELİK YUMRUĞU ALTINDA EZİLMEYE MAHKÛMDUR”

Ziyaretlerinde terör konusu ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Sürekli, hükümetin terörle mücadeledeki kararlı ve taviz vermeyen tutumunun altını çizerken, ülke toprakları ve Türk Milleti terör tehdidinden kurtulana kadar operasyonların devam edeceğinin sinyallerini de şu sözlerle verdi: ”Maalesef ülkemizin 3 tarafı denizlerle, 4 tarafı Türkiye düşmanları ve hainlerle çevrili. Bütün terör örgütlerinin isimleri farklı fakat hedefleri aynıdır, Türkiye’dir. Türkiye mevcudiyetine ve bekasına kastetmeye çalışan, dâhili ve harici bütün düşmanlarla her daim kararlılıkla mücadele etmeye devam edecektir. “Türkiye’yi Bölmek” hedefi, hainlerin beyhude bir hayali olmaktan öteye geçemeyecektir. Böylesine boş hayallerin peşinden koşan, hain pusularla Mehmetçiklerimizi kahpece şehit eden, köyleri basarak, savunucusu olduğunu iddia ettiği insanlara, işkence yapmaktan çekinmeyen soysuzlar çetesi de, Cihana hükmetmiş şanlı tarihimizin temsilcisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çelik yumruğu altında ezilmeye ve bertaraf olmaya mahkûmdur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.