Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Soyer'in 'davet' sitemine yanıt: Bizi kendileriyle karıştırmasınlar!

Sürekli'den Soyer'in 'davet' sitemine yanıt: Bizi kendileriyle karıştırmasınlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İzmir’de gerçekleşen CHP Büyükşehir Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sitem ederek ‘ İki ay geçti hala bizi davet etmedi’ diye konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki gösterdi. “Biz başladığımız işi bitiririz” diyen Sürekli; Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vakasının da özellikle büyütüldüğünü belirterek; CHP’nin dayanaksız eleştiri ve kınamalardan beslendiğini, ülkenin gerçek gündemini tartışmak yerine popülist siyaset anlayışlarını sürdürdüklerini söyledi. Soyer'in 'davet' sitemine bir yanıt da Sürekli'den

  • Ege Postası
  • 02.11.2019 - 16:07

Başkan Sürekli; yaptığı açıklamada; “ Çalıştaylarında dahi, hizmet ve proje konuşmak, fikir alışverişi yapmak gibi bir dertleri yok. Devleti ve kurumlarını eleştirmekten öteye geçemiyorlar. Sayın Başkan; iki aydır nerede yaşıyor anlamadık!' Ya da; ‘teröre karşı verdiğimiz mücadele onun gündemi olamadı ne yazık ki’ mi demeliyi? Sayın Cumhurbaşkanımız, o zirveyi gerçekleştirdiyse, kendilerinin görüşlerini de alarak komisyon kurdurduysa, gereğini yapar. Bizi kendileriyle karıştırmasınlar. Biz başladığımız işleri her zaman bitirdik. Ayrıca; keşke CHP’li başkanlar olarak terörü lanetleyerek toplantılarına başlayabilselerdi.” diye konuştu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından şiddete maruz kaldığı iddiasının asılsız olduğunu, özellikle abartılıp çarptırıldığını söyleyen Başkan Sürekli; “ Görüntüleri tüm Türkiye izledi. Ortada, biraz açılalım diyerek, Sayın Çerçioğlu’nun yanına geçen ve ardından hiçbir gerginliğin yaşanmadığı, yan yana yürüyen bir protokol görüyoruz. Ortada kınanacak bir durum yok. Ama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Şirince’de yaşanan kendi vakalarını kınayabilirler. Çünkü o görüntüleri tüm Türkiye kınadı. İster kadına yönelik diyelim, ister insanın insana; bu muameleyi ve ortaya koydukları ibretlik şiddet örgüsünü biz de kınıyoruz. ” dedi.

Unuttukları bir şey var…

31 Mart Yerel Seçimlerinde, İstanbul ve Ankara’da Millet İttifakının adayları koltuğa otursa da seçmenin pek çok yerde uygulama ve denetim yetkisini Cumhur İttifakına verdiğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; sözlerini şöyle sürdürdü; “Unuttukları biri şey var. Evet, milletimiz seçimlerde bir çok mesaj verdi. Ancak, bize olan güvenini de korudu. Herkes kendi payına düşeni elbette alıyor, aldı. Ama ne yazık ki, CHP’li yerel idareciler, kendilerini dev aynasında görme gafletine düşüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlere ilişkin attığı adımlar gündem bu kadar sıcakken, eleştiri konusu yapılacak, küçük görülecek adımlar değildir. Hazırlıklarını yaparak, sürece katkı koymak için çalışmak yerine; topu yine bize atmak en iyi bildikleri hamle. Ne İzmir’in ne de Türkiye’nin bu siyaset anlayışına prim vermeyecektir."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.