Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den MHP ziyaretinde flaş 'Cumhur İttifakı' mesajı: Pazara kadar değil mezara kadar

Sürekli'den MHP ziyaretinde flaş 'Cumhur İttifakı' mesajı: Pazara kadar değil mezara kadar

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti. İade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sürekli, Cumhur İttifakı için “Pazara kadar değil mezara kadar sürecek” ifadelerini kullandı. Başkan Şahin de Türkiye’ye yönelik saldırıların devam ettiğini ve Cumhur İttifakı’ndaki birlikteliğin önemine değindi. Dün gerçekleşen Aliağa Belediye Meclis üyelerinin istifasına da değinen Başkan Sürekli, “İstifa değil sadece bir geri dönüş” dedi. Sürekli'den MHP ziyaretinde flaş 'Cumhur İttifakı' mesajı

  • Ege Postası
  • 11.07.2019 - 15:28

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir siyasetinde karşılıklı nezaket ziyaretleri sürerken, bir ziyaret de Cumhur İttifakı cephesinde gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali  Sürekli ve beraberindeki heyet MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti. 

“CUMHUR İTTİFAKI PAZARA DEĞİL MEZARA KADAR“

Ziyarette Konuşan Başkan Sürekli, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparken, “İl Başkanı ve yönetimine iadeyi ziyarette bulunuyoruz, il başkanlığına atanmamızın ardından ilk gelen heyetti. Bende ilk iadeyi ziyaretime cumhur ittifakı ortağımız MHP’den başladım. İlk ziyaretimiz MHP’ye olacağını söylemiştik zaten. Bu resmi bir ziyaret ama siz sanmayın ki biz görüşmüyoruz. Haftalık olağan görüşmelerimizi yapıyoruz gündmi değerlendiriyoruz. Görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yerel seçimlerde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Uyumlu ve başarılı bir çalışma oldu 23 Haziran seçimlerinde de avukat arkadaşlar MHP’li arkadaşlar İstanbul’da büyük katkı sağladı kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar sürdürüreceğiz. Biz Cumhur İttifakı’na vurgu yapan iki il başkanıyız. Ben Cumhur İttifakı’nı pazara kadar değil mezara kadar süreceğine inanyorum. İzmir’de yerel muhalefeti birlikte yapacağız. Biz iktidar partisiyiz bu iktidarda Cumhur İttifakı’nın prensipleri çercevesinde çalışacağız. Bizler Cumhur İttifakı olarak ne yapılması gerekiyorsa üsütümüze düşeni yapacağız. Bu ulusal politikaların şekillenmesinde destek vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

“TÜRKİYE’YE YÖNELİK SALDIRILAR SÜRERKEN BU BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ” 

MHP İl Başkanı Şahin, Türkiye’ye yönelik saldırıların devam ettiğini savunurken, “Anlamlı bir hafta gerçekleşti ziyaret. Yoğun bir hafta bugün Bosna katliamının yıldönümü sırf müslüman olduğu için öldürülen Bosna’nın yıl dönümü. 15 Temmuz’un yıldönümü, haçlı saldırıları devam ediyor, ülkedeki milli güçlerin milli partilerin bir arada olması gerektiğini hatırlatıyor. Bizi de mecbur ediyor buna. Ayrıca Cumhur İttifakı ortaklığımızın dışında bile sırf haçlı saldırılarına inat bir arada olmamız gerektiğini düşünüyorum. İzmir için de böyle ülkemiz için de böyle. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“İSTİFA DEĞİL GERİ DÖNÜŞ”

Başkan Sürekli, Aliağa Belediye Meclis üyelerinin istifa etmesiyle ilgili “Bir isitfa değil geri dönüşlerle ilgili bir süreçtir. Konuyla alakalı ilçe başkanlıklarımız çalışmalarını sürdürüyor. Ayıca beni bilen biliyor herkes tanır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan MHP’li Şahin, yarın CHP’nin gerçekleştireceği ziyaret için iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti.  Başkan Şahin, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın AK Parti, CHP ve İYİ Parti il başkanları 15 günde bir, bir araya gelsin İzmir’e yönelik konuları masaya yatırsın teklifi için “Küçük konuları burada konuşmaya gerek yok” cevabını verdi. 

Ziyaret, daha sonra basına kapalı olarak bir süre daha devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.