Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den liste mesaisi; Ankara'da üç kritik görüşme

Sürekli'den liste mesaisi; Ankara'da üç kritik görüşme

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hazırladığı 50 asil 20 yedek üyeden oluşan il yönetim kurulu listesini onaylatmak için Ankara'ya gidecek. Başkan Sürekli, ilk olarak AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile listeyi istişare edecek. Bu görüşmenin ardından Sürekli, Salı ya da Çarşamba günü AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşüp listeye son şeklini verecek. Kandemir ve Sürekli, listeyi Çarşamba günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunacak. Sürekli'den liste mesaisi

  • Ege Postası
  • 13.05.2019 - 09:56

EGEPOSTASI- 18 Nisan'da görevi Aydın Şengül'den devralan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni il yönetimini belirlemek için geniş katılımlı ve uzun soluklu mesaisini tamamladı. Bu süreçte Sürekli yeni yönetimi belirlemek için teşkilat üyelerinden sade üyelere kadar her kesimin fikrini alarak yönetim listesini hazırladı.

Başkan Sürekli, 50 asil 20 yedek üyeden oluşacak il yönetim kurulu listesini onaylatmak için Ankara'nın yolunu tutacak.

Başkan Sürekli, ilk olarak AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile listeyi istişare edecek. Bu görüşmenin ardından Sürekli, Salı ya da Çarşamba günü AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya gelecek ve listeye son şekli verilecek. Sürekli ve Kandemir Çarşamba günü listeyi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak. Sürekli'nin yönetim kurulu listesi için Erdoğan'dan onayı alır almaz kamuoyuyla paylaşacağı aktarıldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.