Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den 'İstanbul' değerlendirmesi... 'Erken seçim' tartışmaları için ne dedi'

Sürekli'den 'İstanbul' değerlendirmesi... 'Erken seçim' tartışmaları için ne dedi'

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım karşısında 9 puan farkla kazanması Cumhur İttifakı cephesinde şok etkisi yarattı. Seçim sonucunu değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Seçim sonuçları milletimiz için hayırlı olsun. Milli irade sandığa yansımıştır. Erken seçim gündemde yok hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 'Erken seçim' tartışmaları için ne dedi'

  • Ege Postası
  • 24.06.2019 - 11:12

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Binali Yıldırım’ın 9 puan farkla İstanbul seçimini kaybetmesi ittifakta şok etkisi yarattı.

İstanbul seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli bugün İzmir’e dönüyor. Başkan Sürekli, “Seçim sonuçları milletimiz için hayırlı olsun. Milli irade sandığa yansımıştır. Türk demokrasisinin ne denli sağlıklı işlediği tüm dünya tarafından görülmüştür” dedi.

“ERKEN SEÇİM YOK”

Başkan Sürekli erken seçim tartışmalarıyla ilgili, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. Erken seçimle ilgili tüm partiler açıklamalarını yaptı. Zaten böyle bir talep yok böyle bir durum da yok. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.