Dolar 32,4985
%-0.13
Euro 34,9388
%0.32
Altın 2.432,940
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den ilçe turlarına devam

Sürekli'den ilçe turlarına devam

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, üç ilçede yüzlerce vatandaşla buluştu. Terör örgütlerinin kara propaganda ve siyaset mühendislikleri dâhil birçok yolun denediğini söyleyen Sürekli, “Bütün bunlara karşı bizim verebileceğimiz en güzel cevap ise milletimizle bütünleşecek, mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Sürekli'den ilçe turlarına devam

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 10:13

10 Kasım Atatürk’ü anma törenlerinin ardından Memur-Sen İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, daha sonra baba ocağı Selçuk’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Sürekli, Selçuk programına geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da hain terör örgütü tarafından şehit edilen Ahmet Alp Taşdemir’in mevlidine katıldı. Mevlidin ardından İstasyon Meydanında vatandaşlarla sohbet eden Sürekli hafta sonu programına Bayraklı ilçesi ile devam etti. Gümüşpala Mahallesinde bir teşkilat mensubunun yeni işletmesinin açılışını gerçekleştiren Sürekli Onur Mahallesine geçerek teşkilat mensupları ile ev toplantısında buluştu. Sürekli daha sonra AK Parti Bayraklı Kadın Koları’nın Çay Mahalle’de düzenlediği Mahalle Toplantısına katıldı. Programına taziye ziyaretleriyle devam eden Sürekli daha sonra Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Karşıyaka Spor Kulübü’ne her fırsatta destek veren Sürekli, basketbol takımının Eskişehir Basket ile gerçekleşen müsabakasını eşiyle birlikte tribünden izledi.

“MİLLETİMİZLE BÜTÜNLEŞECEK, MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bayraklı’da gerçekleştirilen ev toplantısında teşkilatların kapı kapı dolaşarak vatandaşla temas etmediği sürece diğer kanallardan ne iletilmek istenirse istensin bir karşılığı olmayacağını ifade eden Sürekli, "Biz AK Parti olarak her zaman olduğu gibi seçim bölgelerimizde kapısını çalmadık ev, iş yeri, sıkmadık el, kazanılmadık gönül bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman teşkilat mensuplarımızın yanında olduğumuz ve ihtiyaç duyduklarında bir telefon kadar uzak olduğumuz bilinmelidir. Öyle ki daha interaktif çalışabilelim, daha başarılı sonuçlar elde edebilelim. 2019 yılındaki seçimlerde hedeflerimize ulaşabilmemiz için en önemli dönemlerden biri önümüzdeki birkaç aydaki çalışmalarımızın başarısında yatıyor. Son yıllarda daha da yoğun bir şekilde şahit olduğumuz üzere hem içeride hem dışarıda ne kadar şer odağı varsa hepsi ülkemizi alaşağı etmek için uğraşıyor. Fitne girişimlerinden iftiralara, kara propagandadan siyaset mühendisliklerine kadar birçok konuda her türlü yolu deniyorlar ve denemeye devam edecekler. Bütün bunlara karşı bizim verebileceğimiz en güzel cevap ise milletimizle bütünleşmemizi sürdürecek, seçimlerde mümkün olan en yüksek oyu alarak mücadelemizi sürdürmek olacaktır” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.