Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den ilçe başkanlarına üye talimatı

Sürekli'den ilçe başkanlarına üye talimatı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,Bornova Çiçekliköy’de ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin katılımlarıyla İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

  • Ege Postası
  • 25.09.2020 - 16:05

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli teşkilat çalışmalarına hız verdi. Bir yandan “Gönül Seferberliği” programları kapsamında ilçelere vefa ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Sürekli, diğer yandan da teşkilat çalışmalarını yakından takip ediyor.

Her ay farklı bir ilçede istişare ve değerlendirme toplantısı yaaprak ilçe başkanlarıyla buluşan ve teşkilat bağlarını kuvvetlendiren Sürekli, teşkilata üye çağrısı yaptı.

Dün akşam Bornova Çiçekliköy’de bir restoranda İlçe Başkanı Hasan Ali Kahraman’ın ev sahipliğinde ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

İstişare ve Değerlendirme toplantısının ana gündem maddelerinin kongre çalışmaları ve üye seferberlik çalışmaları olduğu öğrenildi. Sürekli’nin başkanlara üye çalışmalarına daha çok önem verin talimatı verdiği aktarıldı. . Her yeni üyenin teşkilatı diri tutmak adına önemli olduğunu vurguladığı belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak atanan İzmir Milletvekili Cemal Bekle de toplantıya katıldı. Bekle’nin çalışamalardan dolayı ilçe başkanlarına teşekkür ettiği ve üstlendiği görev itibariyle bundan sonra daha çok birlikte çalışacağız mesajı verdiği kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.