Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli’den Erdoğan’a İzmir brifingi!

Sürekli’den Erdoğan’a İzmir brifingi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan internet üzerinden il başkanlarıyla görüştü. Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de Bayraklı Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi aldı.

  • Ege Postası
  • 02.04.2020 - 00:20

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans sistemi üzerinden AK Parti il başkanlarıyla görüştü. Erdoğan, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de kent geneliyle ilgili brifing aldı. Sürekli, görüşmede teşkilat çalışmaları ve üyelerin durumuyla ilgili bilgi verdi.

BİZZAT GELEREK AÇILIŞINI DA YAPARIZ İNŞALLAH

Sürekli, yakından takip ettiği Bayraklı Şehir Hastanesi’yle ilgili de bilgiler verdi. Toplam 2 bin 60 yatak kapasiteli inşaatı devam eden hastanenin durumunu anlatan Sürekli’ye Erdoğan, “Hastane ne zamana biter'” sorusunu yöneltti. Sürekli de bunun üzerine hastanenin Ekim ayında tamamlanarak açılışının yapılacak hale geleceğini söyledi. Erdoğan da bunun üzerine, “Kısa süre içinde bizzat gelerek açılışını da yaparız inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.