Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Cumhurbaşkanına hakarete sert tepki: Düşmanın ekmeğine yağ sürüyorlar!

Sürekli'den Cumhurbaşkanına hakarete sert tepki: Düşmanın ekmeğine yağ sürüyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret dolu sözlerine, sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanına hakarete sert tepki...

  • Ege Postası
  • 05.03.2020 - 09:32

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabında; "Dahili ve harici bedhahların olacaktır!" derken, tam da bunu söylemek istediğini belirten Başkan Sürekli; "Türk istiklalini ve Cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa yerine, Cumhurbaşkanı'na hakaret edenler, bizi bölmek isteyenlerin işbirlikçisidir. Böyle bir dönemde, hainin ve katilin ekmeğine yağ sürenlerdir. Hukuk önünde hesap vereceklerdir. Mehmetçiğimizin cesaret ve fedakarlığı, milletimizin dirayeti ve birliği onlara verilecek en etkili yanıttır." diye konuştu.

Ne ifade hürriyeti ne siyaset ahlakı...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yaptığı açıklamada tepkisini şu sözlerle ifade etti; "Atalarımızın bin yıldır canını hiçe sayarak vatan yapma mücadelesi verdiği bu topraklarda, hiç bir hain, hiçbir katil kol gezemeyecek. Birliğimizi, bütünlüğümüzü tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu yolda mücadelemize destek olmak yerine, Cumhurbaşkanı'na hakaret edenler, her fırsatta övündükleri vatanperverliklerini de sözde bırakmışlardır. Türkiye Cumhuriyet'ini tehdit edenlerin ve düşmanın ekmeğine yağ sürmüşlerdir. Engin Özkoç'un bu seviyesiz, saldırgan ve çirkin tutumu amacına ulaşamayacaktır. Sergiledikleri davranış ve söylemler; ne ifade hürriyeti ne de siyaset ahlakına sığmayacak kadar hayasızcadır. Eli kanlı Esad'ın sözcülüğünü yapanlara; Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza dil uzatarak zehrini akıtanlara haddini, milletimizin dirayeti ve birliği bildirecektir. Hukuk gereğini mutlaka yapacaktır."

Safları netleşmiştir...

Partisi adına konuşan Özkoç'un, en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde sarf ettiği sözlerin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'na ettiği ağır hakaretlerin, hiçbir telafisi olamayacağını söyleyen Başkan Sürekli; "Ülkemize düşman olan içeride ve dışarıdaki hiçbir yapıya gıkını çıkarmayanlar, kendi Cumhurbaşkanı'na zehir zemberek sözlerle hakaret etmiştir. Bu asla kabul edilemez. Muhalefet etmek adına dahi desek, muhalefet ettiklerinin teröre karşı verdiğimiz mücadele olması düşündürücüdür. Bu durumda safları da netleşmiştir. Esad'ın kalemşörlerinden Nidal Sabeh'in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'müttefikimiz' diyerek söz etmesini haklı çıkarmışlardır. Suriye'de, ülkemizi terörle teslim almak isteyenlere karşı verdiğimiz mücadeleyi hiçbir işbirliği baltalamayacaktır. Bu haklı dava eninde sonunda başarıyla sonuçlanacaktır.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.