Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Başkan Soyer'e tepki: Karşı çıkmanın kitabını yazıyor

Sürekli'den Başkan Soyer'e tepki: Karşı çıkmanın kitabını yazıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in barış mesajı vererek iktidarın dış politikasını eleştirmesine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de tepki gösterdi. Sürekli, "İçerde ve dışarda terörü yok etmek için verdiğimiz her mücadeleye karşı çıkmanın kitabını yazıyor.Bu yolda verilen mücadeleyi baltalayarak genel siyaset yapmak yerine; kurtuluş ve kuruluşun şehri olan İzmir'in hak ettiği yerel hizmetleri hayata geçirmeye kafa yormalılar." dedi. Soyer'e bir tepki de AK Parti İl Başkanı Sürekli'den

  • Ege Postası
  • 03.03.2020 - 17:58

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Suriye'de sürdürülen operasyonlarda ardı ardına gelen şehit haberleri üzerine barış mesajı vererek iktidarın dış politikasını eleştirmesine bir tepki  de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. 

Sürekli açıklamasında şıu ifadelere yer verdi;

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, işi gücü bırakmış; içerde ve dışarda terörü yok etmek için verdiğimiz her mücadeleye karşı çıkmanın kitabını yazıyor.

Hatırlatmak isteriz ki; dün atalarımız, vatan olmak uğrunda can vererek biz evlatlarının geleceğini kurtardı. Bugün Mehmetçiğimiz de bu vatanın bütünlüğünü koruyarak tüm evlatlarımızın geleceğini kurtarmanın mücadelesini veriyor.

Bu yolda verilen mücadeleyi baltalayarak genel siyaset yapmak yerine; kurtuluş ve kuruluşun şehri olan İzmir'in hak ettiği yerel hizmetleri hayata geçirmeye kafa yormalılar."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.