Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne:‘Bucalılara sözümüz var

Süne:‘Bucalılara sözümüz var

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Süne yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 11:56

İZMİR - Şirinyer Forbes Caddesi esnafını ziyaret eden Süne, Buca ilçesinin tüm sorunlarını çözmüş yaşanabilir bir kent olması için  projeler hazırladıklarını belirterek, ‘Bucalı hemşerilerimin mutluluğu ve huzurlu yaşamı için ilçedeki tüm sorunları hazırladığımız projelerle çözeceğiz. Biz kendimize de ekip arkadaşlarımıza da güveniyoruz. Bugün burada esnaf arkadaşlarımızla buluşup onların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinledik. Buca’ya ve Buca halkına  hizmet etme sevdasıyla çıktığımız yolda esnaflarımızın da görüş, öneri ve fikirlerini çok önemsiyoruz. Çünkü onların fikirlerini çalışmalarımıza ışık tuttuğu gibi hizmetlerimize de tutacaktır. Bizim göreve gelmemizle esnafımızın sesi de daha da yükselecektir’ dedi.

 

Esnafın Yüzü Bizimle Gülecek

 

‘Küçük esnafımızın ekmeğini kazanması, işlerini sürdürebilmesi  ve de büyük alışveriş merkezleri karşısında gelişip güçlenmesi için ‘Gelişen Esnafımız’  projelerimizi Buca’nın tümünde hayata geçireceğiz’ diyen CHP aday adayı Mehmet Süne, ‘Gelişen Esnaf Projemiz’le Buca’daki esnafımızın can suyu olacağız. İcraatlarımızla esnafımızın ve onların ticari yaşamının önündeki tüm engellerin birer birer aşılması için çalışacağız. Buca’da esnafımızın yüzü bizimle gülecek. Şirinyer esnafımızda mutlu olacak mahallelerdeki diğer küçük esnafımızda. Esnafların mutlu olmadığı bir ilçede ne vatandaş mutlu olur ne de o ilçe kalkınır gerçeğinden hareket ederek çalışacağız’  dedi.

 

Buca’ya Hizmet Etmeye Sevdalıyız

 

Buca’da yaşayan ve Buca’ya sevdalı bir siyasetçi olduğuna dikkat çeken Süne, ‘Bizim Bucalı hemşerilerimize sözümüz var. Gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışarak ilçedeki herkesin sorunları çözerek Buca’yı hizmetlerimizde Türkiye’de öne çıkan gözde kentlerden biri yapacağız’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.