Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5602
%0.19
Altın 2.497,010
%0.56
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su kesintisinin ardından Başkan Gürbüz’den açıklama

Su kesintisinin ardından Başkan Gürbüz’den açıklama

Foça'daki isale hattı arızası 40 saat sonra giderilince ilçe yeniden suya kavuştu. Su kesintisinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, İZSU çalışanlarına teşekkür ederken, yeni boru hattı çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını ifade etti. Başkan Gürbüz, esprili bir dille, “Çamaşırları makineye kendimi duşa atıyorum” dedi. Su kesintisinin ardından Başkan Gürbüz’den açıklama

  • Ege Postası
  • 10.06.2019 - 09:51

EGEPOSTASI- Menemen’de İZSU’ya ait su kuyularında Foça’ya içme suyu taşıyan isale hattında arıza meydana geldi. Arıza sebebiyle Foça’da ilçe genelinde su kesintisi yaşandı. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz su kesintisinin giderilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İzmir'in turistik ilçesi Foça'ya kuyulardan içme suyu taşıyan isale hattındaki patlamalar nedeniyle yaşanan arıza, İZSU ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu dün saat 23.00 sıralarında giderildi. İlçeye 40 saat aradan sonra tekrar su verilmeye başlandı. 

İZSU personelinin özveriyle çalışmasına değinen Başkan Gürbüz, “Bu sıcak yaz gününde hiç yaşamak istemeyeceğimiz iş başımıza geldi.Borular eskiydi, bakımı yapılmıştı veya yapılmamıştı, bizim sorumluluk alanımızdı veya değildi. Bunlar sebepler ve bahaneler. İşin aslı bu sıcakta bayram tatili demeden pazar günü demeden bölge İZSU personelinin tamamının görev başına gelmesi ve mesai saati gözetmeksizin tekrar tekrar patlak veren sorunu çözünceye kadar işlerini sahiplenişleri, bizim elimizdekiler dahil çevre ilçelerden gelen 16 adet arazöz ve tankerin Foça'da girilmedik sokak bırakmaması, personelin kendi insiyatifiyle suyu ihtiyacı olanların evlerine kadar taşıdığını duymak ve iki gün boyunca susuz kaldığı halde bana ve ekibime olan güvenini kaybetmeyen desteğini esirgemeyen büyük ailem Foçam”  ifadelerini kullandı. 

“ÇAMAŞIRLARI MAKİNEYE KENDİMİ DUŞA ATIYORUM”

Başkan Gürbüz,  yeni boru hattı çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını belirtirken, “Bu sıcakta sıkıntı çeken herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Yeni boru hattı en erken ne zaman yapılmaya başlanabiliyorsa o zaman başlanacağını bilmenizi istiyorum. Bana olan güveninizi hiç bir zaman boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum. Sizi seviyorum. Herkese iyi geceler. Çamaşırları makineye kendimi duşa atıyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.