Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su dağıtan çocuğa tokat

Su dağıtan çocuğa tokat

İzmir'in tarihi Kemeraltı çarşısında mobiletiyle su dağıtan çocuğun, yanından geçtiği bir kişi tarafından darbedilmesi kameraya yansıdı. Daha önce de aynı yerde, pilav satıcısı, Suriyeli bir çocuğu kaldırıp yere atmış, Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu. Şiddet bitmiyor... Durdurdular, dövdüler, gittiler

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 16:21

İzmir'de mobiletiyle su dağıtan bir çocuğun yanından geçtiği kişi tarafından tokatlanması, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir iş yerinin güvenlik kamerasına, çocuğa art arda tokat atan iki kişinin görüntüleri kaydedildi. 

Görüntülere göre olay, gündüz saatlerinde, Konak'ta tarihi Hisar Camii yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle damacana su taşıyan genç, iki kişinin yanından hızlıca geçti. Motosikletli genç, yanından geçtiği kişilerin uyarısıyla durdu. Tartışma sırasında, bu kişilerden biri, gence iki tokat attı.

Görüntülerin devamında kişilerden biri çocuğun çenesini tutarak bir tokat daha atarken olayı gören çevredeki esnaf, gencin yardımına koştu ve tokat atan kişiye tepki gösterdi. Gerginlik, çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Taraflar olayla ilgili şikayetçi olmadı. (AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.