Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su altında evlilik teklifi

Su altında evlilik teklifi

Deniz Deveci, iki yıl önce tanıştığı İranlı kız arkadaşı Bahmanpour'a İzmir'in Karaburun ilçesindeki dalış okulunda su altında evlenme teklifi yaptı

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 20:54

İZMİR (AA) - Özel bir firmada mühendis olarak çalışan ve hobi olarak dalgıçlık yapan Deniz Deveci, denizi çok seven diş hekimi İranlı kız arkadaşı Negin Bahmanpour'a su altında evlilik teklifi yaptı.

Daha önce birçok kez dalış yaptıkları İzmir Karaburun'daki dalış okuluna gelen Deveci ile Bahmanpour, dalış öncesinde eğitmenlerden yardım alarak dalış kıyafeti giydi.

Erkek arkadaşı Deveci'nin kendisine yapacağı evlenme teklifinden habersiz olan Bahmanpour, dalış eğitmeniyle beraber suya indi.

Su altında eğitmenler Deveci'nin daha önce hazırlattığı "Benimle evlenir misin'" yazılı pankartı açtı. Pankartı görünce şaşkınlık yaşayan genç kız, Deveci'nin evlenme teklifine el hareketleriyle "evet" yanıtını verdi. Deveci, yanında getirdiği yüzüğü de kız arkadaşının parmağına takarak ikinci bir sürpriz yaptı.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Deveci, "Kız arkadaşım su altında önce çok heyecanlandı. Yüzüğü çıkarınca her şeyi fark etti, arkasından evlenme teklifim geldi. El hareketleriyle anlaştık. Düğünümüzü de Karaburun'da yapmayı düşünebiliriz." dedi.

Hayatında hiç bu kadar heyecanlanmadığını aktaran Bahmanpour ise "Her şey çok güzeldi, hala şoku atlatamadım. Karaburun'a daha önce geldik ama erkek arkadaşımın böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi." diye konuştu.

Evlenme teklifine şahit olan dalış merkezinin çalışanları ve eğitmenleri genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.