Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sticker Etiket nedir'

Sticker Etiket nedir'

Reklam, bir markanın tanıtılması için en iyi yöntemdir. Ancak reklam stratejisinin iyi belirlenmesi ve farklı alanlarda reklam uygulamaları markanın tanınırlığını artıracaktır.

  • Ege Postası
  • 17.09.2020 - 14:16

Bu reklam uygulamalarının en basitlerinden biri sticker etiket kullanımıdır. Sticker etiketler bilgilendirme promosyon, süs gibi pek çok farklı alanda kullanılabilen farklı yüzleri yapışkanlı olan bir matbaa ürünüdür. Örneklerini  https://www.basyolla.com/etiket-baski adresinden inceleyebilirsiniz.

Neden Sticker Etiket'

Sticker etiketler en iyi reklam stratejilerinden biridir. Bu yapışkanlı etiketleri çekici kılan detay ise görece küçük olmalarıdır.Bugün büyük reklam panolarında görülen reklam afişlerini insanlar görse bile dikkat etmezler. Ancak küçük çapta bir sticker etiket merak uyandırabilir ve içerisinde bulunan bilgiyi daha kolay aktarabilir. Bu nedenle pek çok firma daha iyi reklam yapabilmek için insanların algılarını da göz önünde bulundurarak bu yönteme yönelmektedirler.

Sticker etikettahmin edilebileceği üzere uzun süre kullanılabilen etiketlerdir. Yapıştırıldığı alana tutunarak orada aylarca hatta yıllarca kalabilir. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken nokta etiketin akılda kalıcılığıdır. Bir firmanın promosyonlarını tanıtabilmesi ve kurumsal kimlik çalışmalarında bu etiketler önemli bir rol oynamaktadır.

Sticker etiketleri yalnızca reklam amaçlı kullanılır demek doğru olmaz. Bugün pek çok kişi özel ihtiyaçları sebebiyle farklı tasarımlara sahip etiketlere ihtiyaç duyuyor.

Sticker Etiket Nasıl Olmalıdır'

Günümüzde sticker etiket her yerde ve pek çok farklı amaç için kullanılabilmektedir. Bu durum ise bu etiketlerin istenilen her türlü materyale yapışmasını gerektirir. Bunun için oldukça kaliteli yapıştırıcılar kullanılarak etiketler üretilir. Ancak dediğimiz gibi etiketler farklı alanlarda kullanıldığı için yapıştırıldığı yerden sökülüp ayrı bir yere yapıştırılmak istenebilir veya farklı materyallere yapışması istenebilir. Bunun için pek çok çözüm vardır.

Etiketlerin farklı alanlarda kullanılmasını gerektiren en belirgin özelliği materyalidir.Bazı etiketler kâğıttan bazıları ise plastik bazlı olarak üretilir. Plastik bazlı etiketler her yüzeyde kullanılabilir ancak en çok tercih edildiği alan cam yüzeylerdir. Dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen etiket türlerindendir.Kâğıttan yapılan sticker etiketler de her alanda kullanılabilir ve farklı çeşitleri vardır. Kuşe,kraft veya opak kâğıtetiketler hem farklı dokularıyla hem de farklı stilleriyle dikkat çekici olabilir.

Sticker etiketlerde dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik şekil ve boyuttur. Her marka farklı stratejilere dayanarak etiketin şeklini ve boyutunu belirler. Bugün farklı boyutlarda sticker etiketüretmek mümkün. İster A4 boyutunda ister milimetrik ölçülerde insanların dikkatini çekebilecek şekilde üretilebilir. Eğer boyut ve şekil seçiminde sorun yaşıyor iseniz basyolla.com ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sticker etiketlerde farklı çözümler de mevcut. Taşıyıcı etiketler ile harf veya görseller bir taşıyıcı ile sunulabilmekte. Ayrıca cam yüzeylere yapıştırmak için ters baskılı stickerler de bulunabilmekte. Eğer siz de sticker etiketler ile reklam stratejinizi değiştirmek istiyor veya kişisel amaçlarınız için bu etiketlerden istiyorsanız www.basyolla.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.