Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Spor kulübü başkanından tepki çeken 'Atatürk' yorumu

Spor kulübü başkanından tepki çeken 'Atatürk' yorumu

Efes Selçuk'a bağlı Belevi Mahallesinde uzun süreden beri Spor Kulübü Başkanlığı yapan Ramazan Açış, sosyal medya hesabından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yaptığı yorum ve paylaşım tepkilere neden oldu. Paylaşımı gören birçok sosyal medya kullanıcısı Ramazan Açış'a sert tepki gösterdi. Vatandaşlar Açış hakkında yasal işlem başlatılması için yetkilileri göreve davet etti.

  • Ege Postası
  • 04.08.2020 - 10:26

Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Açış, özel bir televizyon kanalına katılan Gazeteci İsmail Saymaz'ın Atatürk ile ilgili yaptığı değerlendirmeleri hedef alarak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında kullandığı sözler vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı

Vatandaşlar söz konusu paylaşım ile ilgili olarak yetkililerin derhal harekete geçerek, söz konusu kişi hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılmasını istedi.

Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Açış, sosyal medya hesabından İsmail Saymaz'ın değerlendirmesine yorum yaparken, şu ifadeleri kullandı;

"Bugün Atatürk tartışılıyorsa sebebi İslam tarihiyle yapmış olduğu kanunlardır. Devrim dediğiniz İslamiyet'i yok edici yasalarıdır. İstanbul'un kurtuluşuyla alakalı ise iyi araştırın İngiliz askerlerine komut verip kendisinin farklı bir yere gitmesi Aytepe'de direnç gösteren ve İstanbul'un kurtulmasında İngiliz subayı karargahta Kemal'den aldığı emiri uygularken yakalayan aziz subayımızı tebrik ederim. Evet Atatürk değil, Aytepe'de olan askerlerimizin İngiliz kumanda subayını vurmasıyla diğer komutanımızın da komuta subayını yok etmesiyle Kemal'in yapmak istediğini engelleyerek İstanbul'u ve İzmir'i kurtarmıştır. İşte Atatürk dediğiniz kişinin yaptıklarını araştırın. Ali Erbaş hocamız doğrusunu yapmıştır" diyerek, Gazeteci İsmail Saymaz da; "Osmanlı'dan öncesi ve sonrası kızıl elma diyenlerin sayesinde sen orada oturuyorsun bunu bilesin."

Yorumu gören vatandaşlar Açış'a sert tepki gösterdi.

Vatandaşlar sporu seven ve spora gönül veren gençlere örnek olması gereken spor kulüplerinin bu tür paylaşımlarının çok manidar bir durum olduğunu, gençlerin bu tür kulüp başkanlarını dikkate almamalarını gerektiini belirtere, yetkililerin derhal söz konusu kulüp başkanı hakkında gerekli yasal işlemleri başlatılmasını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.