Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu'dan 2 il yöneticisine sosyal medyadan gönderme

Soylu'dan 2 il yöneticisine sosyal medyadan gönderme

Sosyal medyadan parti içi çıkışlarıyla dikkat çeken CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu,  il yöneticileri Serpil Yıldırım ile Hatice Tatlı'yı hedef aldı. Soylu'dan 2 il yöneticisine sosyal medyadan gönderme:

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 13:13

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Yıldırım,  kardeşi Serkan Yıldırım’ın Bayraklı Belediyesi'ndeki görevine son verilmesinin ardından basına yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı eleştirmişti. Yıldırım, " İl başkan adayı olarak Alaattin Yüksel'i destekledim. Sonrasında başkanımızın istifası ile Asuman Ali Güven başkanımızı oy birliği ile seçtik. Bu seçimden sonra il başkan yardımcımız Hatice Tatlı bir takım sorunlar yaşayarak CHP Grup Başkanlığı’ndan istifa etmişti. Tabi sıranın bana gelmesiyle kardeşim işten çıkartıldı. Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanına yakıştıramadım. Kardeşimin işten çıkartılmasını siyasi olarak değerlendiriyorum" demişti.

Geçtiğimiz ay CHP Bayraklı Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden İl yöneticisi Hatice Tatlı ise, Alaattin Yüksel'in istifası sonrası yönetim içinde yapılan başkanlık oylamasında Asuman Ali Güven için 'evet' oyu vermesi nedeniyle Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ'ın kendisini ve oy verenleri cezalandırmak istediğini iddia etti. Tatlı, il yönetiminde birlikte görev yaptığı Yıldırım'ın kardeşinin belediyeden çıkarılmasını "Karabağ cezalandırdı" şeklinde yorumladı. 

Yıldırım ve Tatlı'nın Karabağ'a yönelik parti içi çıkışlarına, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu'dan sosyal medya aracılığıyla tepki geldi.

Soylu mesajında şu ifadeleri kullandı;
"Sevgili kardeşim ve il yöneticim Serpil YILDIRIM`a Abi nasihati..!
Dün basına yansıyan açıklamanı üzülerek okudum.Kardeşim sanırım bu senin ilk basına açıklaman.
Ülke yangın yerine dönmüş,at izi it izine karışmış ve senin ilk açıklaman kendi partinin belediye başkanına karşı gerekçe:kardeşinin işten çıkartılması.Sen Çiğli Belediyesi'nde kardeşin Bayraklı Belediyesi'nde ailenin diğer fertlerini buradan yazmam yakışık almaz yani kendi kişisel menfaatlerin doğrultusunda yapmış olduğun bu açıklamayı parti yöneticiliğin le pek bağdaştıramadım.
Başta Aliağa,Kemalpaşa ve kaybettiğimiz diğer belediyelerde onlarca partilimizin işlerine son verilirken neden açıklama yapmadın sahip çıktığın kişinin illahakide kardeşin mi olması gerekiyor hani biz bütün partililer kardeştik.
2014 yılında çalıştığın belediyede işine son verilmek istendiğinde beni aradın:ben Bayraklı İlçe Başkanımız ve İzmir Büyükşehir Belediyesinde görevde olan bir genel müdür arkadaşımızın girişimleri sonucunda durumunu kurtarabilmiştik
Partililik budur hatırlatmak istedim.
Neyse kardeşim bu açıklamam senin şahsına karşı değil partimizin bütünlüğüne halel gelmemesi içindir.
Son sözümde partinin "ABLASI" (Hatice Tatlı) olduğunu iddia eden ablama
GELDİĞİ YERİ UNUTANIN,GİDECEK YERİ OLMAZMIŞ
Biraz vefa lütfen.
saygı ve sevgilerimle"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.