Dolar 32,3879
%0.22
Euro 35,0337
%-0.09
Altın 2.326,280
%0.25
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer ve Çerçioğlu'ndan Yavaş'a sürpriz ziyaret

Soyer ve Çerçioğlu'ndan Yavaş'a sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek ziyaretinde bulundu. Başkan Yavaş, "Bugün Ege Bölgemizin güzel illeri Aydın ve İzmir’in saygıdeğer belediye başkanları Özlem Çerçioğlu ve Tunç Soyer desteklerini göstermek amacıyla bizleri ziyarete geldiler. Yapılan karalamalara karşı yanımızda olan başkanlarımıza ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Soyer ve Çerçioğlu'ndan Yavaş'a sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 08.01.2020 - 16:49

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Soyer ve Çerçioğlu’nun son günlerde hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Mansur Yavaş’la dayanışma içinde olmak için Ankara'ya gittikleri ifade edildi.

Ziyarete ilişkin Yavaş sosyal medyadan, "Bugün, Ege Bölgemizin güzel illeri Aydın ve İzmir’in saygıdeğer belediye başkanları Özlem Çerçioğlu ve Tunç Soyer desteklerini göstermek amacıyla bizleri ziyarete geldiler.Yapılan karalamalara karşı yanımızda olan başkanlarımıza ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu.

Çerçioğlu, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a destek ziyaretinde bulunduk. Sayın Başkanın Başkentimiz için yapmış olduğu çalışmalarla gurur duyuyoruz. Her zaman yanında olacağız" açıklamasında bulundu.

Soyer de, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek ziyaretinde bulunduk. İyi ve temiz siyaset her zaman kazanacak, inanıyorum" mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.