Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer ülke gündemine oturdu! AK Partililer eleştiri bombardımanına tuttu

Soyer ülke gündemine oturdu! AK Partililer eleştiri bombardımanına tuttu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısının son oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve AK Partili meclis üyeleri arasında yaşanan tartışma Twitter'a taşındı. AK Partililer ülke gündemine oturan #DemokrasiDüşmanıSoyer etiketi altında paylaşımlar yapmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 15.08.2020 - 13:54

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantılarının sonuncusu büyük bir gerginliğe sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile AK Parti grubu arasında sert tartışmalar yaşanırken, Soyer’in, "Sizi nasıl susturacağız, sizi dışarı çıkartırım” ifadeleri üzerine AK Parti grubu meclis toplantısının yapıldığı salonu terk etmişti.

Bu gelişmeler üzerine AK Parti cephesinden ardı ardına açıklamalar gelirken, yaşanan tartışmada Twiter’a taşındı.

AK Partililer #DemokrasiDüşmanıSoyer etiketi altında paylaşımlar yapmaya başladı. Etiket kısa sürede ülke gündeminin ilk sıralarına yerleşti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: "Eleştiriyi kendinize hak göreceksiniz ama halkın çıkarlarını gözeterek sizi eleştirenleri tehdit edeceksiniz. Yaptığınız her yanlışla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Demokrasi kimseye bol gelmez. Yeter ki samimi olun, demokrasiyi maske olarak kullanmayın."

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: "Soyer'in demokrasi dersi vermeye kalkışmasının, demokrasiyi hiçe sayan yaklaşımlarının bir tek izahı olabilir! Özgürlükler, sadece benim için olsun düşüncesi! Yaklaşık 17 aydır görevde tek ürettiği, kriz, kaos, çelişki! #DemokrasiDüşmanıSoyer" 

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: "CHP'li Tunç Soyer'in yüzündeki sahte demokrat maskesini çıkartan ve gerçekleri herkesin görmesini sağlayan AK Partili meclis üyelerimize teşekkürler. Sahteliğe, kurnaz siyasete, entrikaya, demokrasiye karşı düşmanlığa hiçbir şekilde geçit vermeyeceğiz. #DemokrasiDüşmanıSoyer"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş:  "Arkadaşlar bu videoyu iyi izleyin! Çav Bella diye zıplayan zihniyetin ifade özgürlüğüne bakışını görün. Muhalefet grubunu yok saymakla kalmayıp küstahça tehdit ediyor, demokrasinin onlara bol geldiğini söylüyor.  #DemokrasiDüşmanıSoyer"

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal: "Demokrasi sözcüğünü en çok zikredenler, yine demokrasiyi katledenler oldu..."

AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız: "İzmir gündemi ile ilgili konularda yaptığımız eleştirilerimize verilen cevap “DEMOKRASİ BAZİLARİNA BOL GELİYOR” #DemokrasiDüşmanıSoyer"

AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş: "Herşeyi Ciddiyetsiz, samimiyetsiz ve sahte, kendileri eleştirince demokrasi oluyor. Eleştirilince demokrasi fazla diyor, İzmir bunu hak etmedi, İzmir sizi haketmedi... #DemokrasiDüşmanıSoyer"

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan: "Köhnemiş CHP zihniyeti yine karşımızda!! 1950’den beri CHP’nin neden seçim kazanamadığını anlamak istiyorsanız, buyurun izleyin. Halkın iradesini sürekli küçümseyen bu zihniyete Rabbim fırsat vermesin... Babasının oğlu... #DemokrasiDüşmanıSoyer"

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ: "Ulaşımda uygulanacak zamlar başta olmak üzere İzmir’linin sorunlarını dile getirdiğimiz toplantıda @tuncsoyer bizlerin söz almasından rahatsız oluyor; önce grubumuzu dışarı çıkartmakla tehdit ediyor ardından Demokrasinin bol geldiğini iddia ediyor !!"

Emre Cemil Ayvalı: CHP tarihi boyunca demokrasiyi bu millete lüks gördü.Bu zihniyetleri en ufak krizde hemen açığa çıkıyor. Meclisin en çok üyeye sahip muhalefet grubunu meclisten atmakla tehdit ediyor.Yetmiyor, küstah bir tutumla demokrasinin onlara bol geldiğini söylüyor.

İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili: “Ey demokrasi bezirganları! Aynaya bakın! Sizden ala demokrasi düşmanı var mı' Düşünce ve ifade özgürlüğüne katlanamayan, bir konuşma dakikalarla uzayınca tozu dumana katan Soyer'in tuttuğu yol; belli ki "Sadece kendisi için demokrasi!"

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci: #DemokrasiDüşmanıSoyer Demokrasiyi ne kadar özümsediğiniz bu görüntülerden belli oluyor. Gerçekleri konuştuğumuzda rahatsız oluyor meclis üyelerimize psikolojik baskı uyguluyorsunuz. İzmir’li hemşehrilerimiz hiç merak etmesin haklarını savunmaya devam edeceğiz .!

Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe: “Demokrasiyi bize öğretecek son kişisin”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av.Burçin Kevser TOURCHIAN: "Tunç Soyer, ancak benim istek ve kurallarıma uyarak meclis üyeliği yapabilirsiniz diyor.
Bunu da demokrasi adıyla dayatıyor. Atarım, tutarım, sustururum, konuştururum..
İzmir muhalefeti olarak tüm dayatmalara karşı,  inandığımız yolda susmayacağız. #DemokrasiDüşmanıSoyer "

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selin Girbiyanoğlu: "İzmir’e büyük külfetsin @tuncsoyer #DemokrasiDüşmanıSoyer"

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat: "Her fırsatta Demokrasiden sözedenler, Demokrasi anlayışından en çok uzak olanlardır. Bunlardan biri de Tunç Soyer'dir"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.