Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer paylaştı: Haluk Levent Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla inletecek

Soyer paylaştı: Haluk Levent Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla inletecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl corona virüs salgını gölgesinde yapılacak. İzmirli minikler balkonları süslerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir çok etkinliğe imza atacak.Bunlardan birinin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tunç Soyer, "Haluk Levent'le Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla yine inleteceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2020 - 10:45

EGEPOSTASI-  Dünyayı etkisi altına alan corona virüs (Covid-19)  salgınıyla mücadele sürerken, kuruluş ve çocuk bayramı kutlamaları meydanlarda yapılamıyor.

İzmir'in çocukları Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bayramın 100. yılı için balkonları süsledi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi yüzüncü yıl coşkusunu evlere taşımak ve İzmir ruhunu ortaya koymak için etkinlikleri sosyal medyadan yayınlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer daha önce 23 Nisan kutlamaları için sürprizlerimiz var demişti.

Bunlardan birinin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Soyer, "Haluk Levent'le Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla yine inleteceğiz" dedi.

Soyer paylaşımında, "Haluk Levent 21.30’da Üçkuyular’dan kıyıdan Bostanlı’ya ilerleyecek, ses ve ışık sistemli gemiden müthiş bir konser verecek. Sosyal medya hesaplarımızdan ayrılmayın, Körfez'e camdan bakmayı da unutmayın. Size söz, Haluk Levent'le Gündoğdu'yu İzmir Marşı’yla yine inleteceğiz." ifadelerini kullandı.

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Öte yandan Soyer, Haluk Levent'in konser gelirini bağışladığını açıkladı.

Soyer, "Sevgili Haluk Levent, bu akşam yapacağımız 23 Nisan Konser gelirini, korona virüsten kaybettiğimiz rahmetli Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocuklarının eğitimi için bağışladığını açıkladı. Her zamanki yüce gönüllülüğü için kendisine İzmirliler olarak minnettarız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.